Thursday, 7 May 2009

Tagged from Zaff

Rules and regulations:
1)Make a list of what u want for your birthday
2)The list should be 10 numbers
3)post the image of this award to your posting
4)give it to 10 frens of yours


Uiks zaff, finally i have time to do ur tag..
To all my bufday is on 30/10 so that please get ready with this wish list.. ekeke

1)Make a list of what u want for your birthday


* Camera.. yeah really need it sebabnya camera wan yang sedia ada dah rosak dan tak dapat di perbaiki.. sedey giler so xdapatlah nak letak pic kat blog lagik. Down gilerz.. DSLR yer..

* Ipod Touch!! yeah selalu mimpi dapat ipod boleh? LOL.. tapi lagik elok kalau dapat 3G iphone.. melerts!

* Holiday.. yeah best nya kalau dapat bercuti.. lagik-lagik kalau dapat kat pulau macam sipadan ke.. yeah..

* Bufday cake.. makesure cake tu besh habis

* Cinta.. leh x?? haa cupid can i have love on my bufday?? ayoo terus khurafat ni.. hiks.. i always wish my next bufday people that i love selain family dan kawan wujud di sisi wan.. Since now mmg x wujud lagik.. so may be tunggu next year plak.. huhu

* Trip kemana sahaja with my friend yang sekepala or with my goodfellas.. beshnyer...

* Got unlimited credit card so that i can shopping the whole day.. i can't i magine.. OMG i will be crazy.. hahaha LV!!

* Suprise party.. yeah dah nak masuk 23 tahun tapi xpernah ada suprise party so leh x sesaper tolong organize.. LOL

* Dapat bersama si dia tak kira di mana sahaja janji berdua.. beshnyer it's complete my life i think.. berangan tak habis kan??

* Yang penting ada family, bestfriends, friends on my bufday.. itupun dah mencukupi.. coz without them my life will not be complete love ya all..



2)The list should be 10 numbers

Yezzaaaa dah cukup!!

3)post the image of this award to your posting

Orang yang tagged i ini rabun orangnyer so maybe dia terlupa amik picture tu and letak kat blog dia so macam ne wan nak letakkan?? Ekekeke.. hiks

4)give it to 10 frens of yours

Aiman

Nazrie

Afif

Nazmie

Awang

Appy

Ritz

Cik Anis

Ryzal

Cali

2 comments:

rizz said...

tetapp nk tag tuh hahahh

Cik AniS GalaxY said...

aduh...kene tagg lg
pening pale dah nie
byk sgt utang tgg