Monday, 2 March 2009

1st Gathering Blogger's with Sayapian's

Pada 1 Mac 2009, telah diadakan perjumpaan pertama antara blogger's and sayapian's. (Ayat macam format laporan bm pmr). Majlis yang bermula jam 12noon untuk sayapian's and 1pm untuk blogger's. Yup wan tiba agak lewat semalam jam 1.40pm, yup pada awalnya memang nak pergi dengan ryzal but then semuanya tergendala jap sebab ryzal ada perkara yang tak dapat dielakkan. Wan plak masih berteka-teki mau join atau tidak. Akhirnya wan join jugak after a bit push from ryzal and cik anis pujuk (pujukkah??).


Sejujurnya pertama kali bertemu dengan semua wan jadi serba tak kena, yezza dalam blog mampula wan bercerita bagai, kat luar rasa lain giler.. Everything i do semua tak kena and semuanya macam ada kurang la, i mean here about myself, as a result tgk pic kat blog diaorang. I'm like NERD.. OMG cepat-cepat larik masuk dalam selimut..


Sampai jer terus call cik anis bertanyakan kedudukan, tarik nafas panjang-panjang and greet and meet them. Kalau bertanya kenal atau tidak, wan kenal Cik Anis,Ritz, Nuar,Aizoul,Cik Wanie,Remy,Pojie and Jim (xdapat attend), blog diaorang selalu wan kunjungi and baca pape yang patut.. cuma jarang tinggalkan komen dan sebagainya. Selain sayap, Zaffril pun wan kenal via blog and friendster, then Karl plak i know him via blog Lee and Belladonna.


Sempat borak ngan cik anis and ritz jap, sbb both of them ni paling banyak wan berhubung, hanya sekejap jer wan lepak ngan diaorang semua then Nuar and Karl dah ajak wan gerak, kemana wan pun xtahu, ikut jer la hehe. At last rupa-rupanya tengok wayang, okey la ikot jer, Thanks to both of you bunjer wan tengok wayang. Habis wayang sempat snap pic jap then bergerak pulang ke destinasi masing-masing.


Ikhlas i'm happy even my appearance is worst. Happy sebab beranikan diri untuk datang selepas beberapa excuse sebelum ni, Berjumpa with all of them sememangnya meriah and sangat-sangat fun. To all of you sayapian's and blogger's segala kekurangan dari wan, ampun dan maaf semoga pada masa akan datang, yang lemah kita kuatkan yang kuat kita kongsikan..


thank's a lot untuk cik anis
and here some picture that i grab from them..
terkilan xsempat snappy with cik anis :(

p/s : to nuar, nanti wan nak pic bertiga after tgk wayng tu..




























8 comments:

RyZ4L said...

wah wah wah~~!!
penat push u..
and im so very sorry x dpt teman u..
but atleast 1 report siap setelah 2 hari mengira bagai...penat! huhu~
maybe next time u dah x segan ngan depa..i plak segan wanz..mampu?:p
so..next time..klo i g.u KENE pergi:D gheheheh ;)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sesi menculik wanz yg lucu tuh...tiber2 jer kan...ekeke :D

rizz said...

hahah vougenye gmba aku./..tiberrrrrrrr kekee

WaNz iMraN said...

To Ryzal:-
It's okey dear..
wah berjaya siapkan 1 report ek?
i baru nak siapkan report jugak ni..
i dah sampai lewat haruslah segan giler.. u artist lain memang cepat ngam.. i know u.. hehehe

next time gitu plak ek??
hehe okeh jer.. :)



To Anuar:-
Yup at first i have no idea nuar nak gi mana but then after naik jer jer dah dpt teka.. huhuhu thanks for that again..


To Ritz:-
Katanya model haruslah vogue bagai.. lain la kiter ni yang simple jer.. huhuhu :P

||| PöJìé PööH ||| said...

Wanz,
Nice meeting u..
Tp cam malu² jer..
Kita yg becok nih pun naik malu tau!

WaNz iMraN said...

To Pojie:-

Nice to meet u too
hehe malu sebb datang lambat
hiks..

Remy.com said...

hi wanz,
sorry tau sbb x cam sgt aritu, sbb 1st time jumper live kn?

cewwah, live. mcm konsert lax...

WaNz iMraN said...

To Remy

Hai..
xpe remy wanz x fames hehehe
xdelah okey jer
papepun wan pun banyak diam on that day
terkejut jumpa artis-artis..
hiks