Tuesday, 31 March 2009

Exam around the Corner

Hey y'all, actually i don't how to begin my entry this time because there are lot of thing that i would like to share with all of you. Yezza i already finished 2 entry before this but i didn't published it because i don't feel to do so.

Banyak sebenarnya perkara yang berlaku tetapi aku sendiri pun dah lupa macam mana nak ceritakan dan kongsikan dengan kalian semua, tetap berangan ni macam ramai jer yang baca blog ni kan, walhal nan-ado la. Hurm semester ni dah tiba ke hujung so maknanya exam pun dah nak bermula la ni. As usual my university will always different to the other's because orang lain x exam lagi, kami dah exam.. But the good thing is, time nak beli tiket balik kampung x payah berebut.. hehe

This semester i've taken 6 subject only consist of 12 credit hour, memang sem ni nak relax sket sebabnya aku sendiri tak leh tanggung pressure, if not i can't focus on my study.. Out of 6 subject only 3 subject that have final exam. So this is my subject and date of each paper to be exact:

  • Bioinstrumentation and Safety which is on April 5th
  • Engineering Ethics Safety and Environment on April 9th
  • Biochemical Kinetics on April 16th
so nasib baik gak sebabnya ada gap for each paper, kalau tak jadi macam my friend, empat hari berturut-turut with 5 subject. Can u imagine? OMG that's all i can say. But then he did it well and pass all the paper with flying colours even dia duk cakap at least 1 paper will failed. Okey so after this if i didn't update my blog hopefully some of you will understand and just leave ur comment because i will always check my blog everyday cuma malas nak update sajork.

to certain people, i'm still waiting an invitation untuk dibelanja yer.. it's already hujung bulan ni so you know what i mean.. both of them senyap jer, plus i don't want to disturb them because by next month, one of them will leave to somewhere that far away from Malaysia.. but akan ku kacau kalian yer.. haruslah sebab kalau ikut jarak skank both of you jer paling dekat ngan gombuck ini.. hiks

I've got news last week that our Diva Siti Nurhaliza will have a concert at Istana Budaya in June, so jom pergi tengok and i make sure i will get the ticket and kalau orang lain tak nak pi, akan ku pergi sesorang.. Gigih ni. Haa last week first time gi tengok konsert OIAM season 3, ada gambarnya tapi with my friend.. So soon i will post about it.

few weeks before i always down and sad, why? sebabnya bila kita cerita our problem itu akan jadi bahan lawak for certain people and sometimes baik xpayah cerita la kan, simpan jer dalam hati and when it explode padan la muka orang sekeliling tapi padan muka aku double.. hehe. Biarlah malas dah nak simpan, aku sedang belajar macam na nak buang semua yang pahit and simpan yang manis. Tapi kalau tak ada yang pahit, xdalah yang manis kan? Hurm stil confuse.. Let it be lah beb!!

tengok banyak plak nak share, tapi sebelum ianya jadi lagi haru biru blog ni.. wan rasa better i stop here first. Doakan aku supaya dapat lakukan yang terbaik untuk exam kali ini. Untuk mereka juga yang sedang and akan amik exam soon.. All the best and good luck. Love y'all

Hazelnut Signature Chocolate
" we all always be friend"
xoxo

2 comments:

rizz said...

gd luck 4 exam tuh haq huhuuu

RyZ4L said...

gud luck wanz!!!