Saturday, 7 March 2009

Kelantan.. Here i come!!

Bestnyer.. yeah finally i'm in kelantan right now!! feel good, feel relax and feel release okey. Far-far away from sin city KL. Journey took about 14 hours barulah sampai to my hometown pasir mas.. Why it is 14 hours? sebab i travel with train.. Oohh God if i'm not desperately going back to kelantan, i will not took train okey.. it was so bored but then feel okey with mimi and zaki with me. Haa skank ni musim cuti so ramai la atas train semalam yang naik lompat-lompat.. Means diaorg xde ticket tapi naik jugak then bayar atas train. Yang besh nya uolz ada sorang ni chinese woman, dia naik and claim my place to tempat dia.. so i just macam pelik and request nak tengok ticket dia.. yup everything correct's just date jer lain.. dia sepatutnya naik pada 14/3 which is next week, terus dia say sorry and pi lepak lain.. sian jugak dia tapi she should alert about that..


Sampai kol 10.40 pagi, then terus jalan kaki balik umah memandangkan xjauh sangat dari train station so redah jer la. Makcik-makcik wan semua ada kat rumah, my grandma semua.. terus melantak nasi berlauk, yup i miss this so much. hehe then lepas mamam, borak jap.. usik sana sini and tido.. Sedar kol 4 petang terus my aunt ajak gi kota bharu sebab nak kena beli barang untuk hantaran maid wan yang akan kawin next week. She's our maid but then dah jadik macam part of our family and mcm anak angkat my grandparents. So wan incharge on hantaran.. so esok kena siapkan lah semuanya.. hehe aper jadik ngan hantaran tu entahla.. just try my besh..


Haaa itu jer la nak share ngan kalian.. nak tido.. jap belom nak gi sembang and gossip ngan unty jap.. hahaha.. k la daa muahxxx


p/s: sempat cuci mata kat kb tadi yummy :D

4 comments:

haneem said...

hahaa...cuci mata kat kb?? dok pulok kito terserempak iyer?hahahaa ;p

RyZ4L said...

cuci mate d KB?
owh gosh!
bak sini bijik mata u!!
i want to c..u u r watching:p

rizz said...

hgehehe kemen kate kl sin city hiksssssss

WaNz iMraN said...

To Haneem,
hehehe haruslah wan cuci mata tempat lain haneem.. hahaha rahsia wan.. nak tahu ke?? kena bunjer mamam jer.. hiks...


To Ryzal,
hehehe mampu ke nak amik biji mata i?? cuci mata jer nak memiliki x mampu katanya.. hehe



To Ritzz,
Ha ah sin city x btol kah?? hehehe