Wednesday, 11 March 2009

Movie Review :

Eyo!! haa inilah jadinya biler lepas tonton tak mahu terus wat review so skank just kind of short note jer. Cukuplah untuk jadi ingatan wan bila and dengan saper filem itu di tonton. Maaf yer x sempat nak review panjang-panjang.. Sesngt busy.
Next week kalau sempat nak gi tengok
Dragonball
and
Sayang You Can Dance
( dah puas kena kutuk ngan my fren sbb nak gi tgk movie ni but ado aku kesah?? hehe)



The Curious Case of Benjamin Button




Tarikh Tonton : 14/2/2009
Masa : 12 Mid Nyte
Penonton Bersama : Mimi, Fifi, Bulbul, Boy
Rating : 4/5
:)






Geng Upin & Ipin




Tarikh Tonton : ???/2/2009
Masa : 10 am
Penonton Bersama : -
Rating : 4/5
Untuk movie animasi yang dibuat oleh rakyat tempatan.. i love it so much and so proud of this movie.. Upin and Ipin sangat comel and OMG i wanna squeeze them.. hehe






Street Fighter The Legend of ChunLi




Tarikh Tonton : 1/3/2009
Masa : ?????
Penonton Bersama : Nuar and Karl
Rating : 3/5
p/s: yang ni nuar bunjer.. thanks ya!!






Pink Panther 2




Tarikh Tonton : 4/3/2009
Masa : 12.20
Penonton Bersama : -
Rating : 3/5





3 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kikiki...bizi sgt yer kamu... :D caiyok2!

sang arjuna said...

wah. kemain pendek review. :P

rizz said...

cntek lak poster benjamen button tuh