Tuesday, 10 March 2009

Satu hari selepas cuti tamat

Uwwaarrgghh.. ooppss terlebey sudah. Yeah i'm here in KL, sampai dari Kelantan pagi tadi round 4.30 am. Sampai jer bilik terus lena jap then 7am get ready untuk ke kelas kol 8.30 pagi. Not sleepy and i'm in da mood to study. Hehe..


Second class at 11.30am yup i'm happy too untuk ke kelas and as usual for this class sit wan paling belakang and entah memang only this class i think wan duk paling belakang, bagi yang rabun-rabun duk depan.. Entah mana silapnya lect tegur..

Dr. : Brother what are you discussing with your friend??
Me : ????? ( biler aku discuss )

then wat muka x bersalah dia pun keep mengajar and wan duk salin pape yang patut, overall semua wan salin hari ni.. rajin la plak kan? Entahla emosi okey tengah bersemangat.. Setengah jam before kelas habis sekali lagi kena tegur..

Dr. : Brother i know you are discussing something with your friend, listen here if you don't want to be in my class just leave this class and please don't disturbed other's.
Me : ????? ( emosi aku dah terganggu, nak menjawab rasa x patut.. terima jer la)

Terus wan tengok my friend, boy yang ada kat sebelah and both of us clueless.. aper yang aku discuss walhal wan duk salin note and boy plak duk baca few fact kat text books.. eee geram tapi bersabar jer la. By the way if he need a prove i can explain one by one aper yang dia ajar tadi sebbnya wan salin semuanya..


Petangnya plak wan ada lab and kali ni plak x sempat siapkan report sebab cuti punya pasal, so muka selamber jer then wat xtahu terus letak my stuff and terus wat experiment. Haa wan brother's yang paling awal masuk lab kol 2pm and few gurls.. Ingatkan lama lab ni tapi sekejap jer kol 3.30 ptg semuanya dah settle and time anta result untuk di semak oleh instructor ..


Me : Sir, this is our result for today's experiment ..
Instructor : Okey.. good
Me : and sir, i'm so sorry i can't submit report from last experiment, today. Because i have....

(belum sempat gtaw reason)

Instructor : It's okey you can submit today or nextweek
Me : Oh okey, thanks sir. See you next week.


Lega and selamat.. hehehe so next week la baru hantar janji hantar kan? Terus kemas barang and balik lah tengok Jula Juli.. hiks



4 comments:

rizz said...

huaa sian kat wan sbb kene kua dri class tu lak..sabo jela.klu rizz mmg mjawap kot hahaah

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

lecturer wan yg dr. tuh berhalusinasi tuh wan...tu yg dia dok dgr suara org jeh tuh :p

WaNz iMraN said...

To Ritz,
uiks dia gtaw jer xdelah yang sampai wan kena kuar.. xmo and xkan.. kalau tahap kena halau tu wan akan berdebat la jap, hiks


To Nuar,
lecturer wan tu entahlah..
halusinasi yang kuat..

RyZ4L said...

hahaha..
nape x jawab balik wanz?
cm drama i ngan acap kne marah ngan fatah masa kelas math calculus 2...hahaha..i lawan je balik..fuh! seb bek lepas:D

p/s: Dr. fatah mintak maaf je. huhu...so if u think u r ryte..jmp die personaly and xplain..biase sajorks. klo x..lagi die piki kite bukan2..