Monday, 16 March 2009

Short Entry : Dugaan itu mengajar kita erti kesabaran

Uiks 2a.m. dah? tak sedar rupa-rupanya dah 13 jam wan and my groupmate siapkan report mega untuk empat experiment enzyme. Supposedly kena submit last friday tapi akak tu bagi chance so esok. Tapi biasalah duk postponed jer nak tengok OIAM la and so many thing so tengahari tadi start kol 12tghari till 1.30pagi barulah report tu siap alhamdulillah.. Seriously report tu senang tapi leceh so banyakla yang duk ulang kira and semuanya..


Dalam duk siapkan kerja tu, i've got sms from my lil bro "omg" so wan peliklah aperla budak sorang ni duk terkejut. Then call sembang few thing, and suh jangan fikir aper yang dia nampak tu and baca jer ayat-ayat suci Al-Quran. Then wan teringat zaffril so called him, i notice something different from his voice so bertanyalah wan. Zaff gtahu dia kat hospital and his mum accident so baru kuar emergency theatre, so xtahula lagi perkembangannya skank, so kita doakan semoga mak zaff selamat. Call my sis plak beberapa kali sebab nak tahu perkembangan majlis kat kampung berjalan lancar or x, and alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Ruginyer wan xdapat lepak and sembang and gossiping with my relatives.


Okey till we meet again
Daa xoxo

2 comments:

rizz said...

hurmm siannye kat el zafril:'(

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

simpati utk el :(