Wednesday, 25 January 2012

WordLess Wednesday





at the moment,
i think of this..

Sunday, 22 January 2012

Botak ~ Sigh..

22 dari 366 MukaSurat

On facebook,
tengok ada kawan upload gambar baru..
Oh!! itu gambar kertas akhir peperiksaan seminggu yang lalu~

Ouh aku dah botak!! demmit.. it clearly in that picture..

Sepanjang belajar kat sini,
ini kali lecturer snap picture time exam.
Thanks Prof!!

Inilah paper Solid Waste Engineering..








Sekali lagi..
mata aku berair..
hurm..

Mama, Ayah.. i already do everything that i can..
i work hard in order to make both of you proud and happy..
Sorry if i can't make u happy..
forgive me.. but i will always try to make you happy 
no matter what..





Thursday, 19 January 2012

Baru di Dalam Hidup Aku.

19 dari 366 MukaSurat..


Alhamdulillah.. finally i'm using this handphone..
Love it and like it so much!!
and absolutely happy..

Wait, not absolutely happy
but thankful..
now still thinking about my result ~ sigh..




I'm still using old phone number,
just not with Maxis anymore..  i change to Celcom..
it's much cheaper than i bet and no hidden agenda hopefully..
the might have it but at least not too much..

Okey till we meet again..
picture, i just google it.. LOL..
because my handphone cannot snap pic of himself.

:P


Wednesday, 18 January 2012

Permulaan yang Samar

18 dari 366 Mukasurat..

Selamat Tahun Baru!! Lambat sikit aku update sebab busy dengan exam..
Exam aku start dari 31 December 2011 till 15th January 2012. 
Alhamdulillah mampu melepasi semua tu walaupun didatangai dengan pelbagai ujian.
Masa tu lah penyakit emosi datang menyerang dan seterusnya buat aku tak keruan.
Sebab MUNGKIN inilah peperiksaan terakhir aku di sini..

Ouh menjawab soalan..

Kenapa tak kurangkan online masa exam?
If kalian di tempat aku, korang mungkin mengerti kenapa..
So sebab itulah aku ada quote sepotong ayat dari lagu siti yang berbunyi begini..

"Pernahkah kau bermimpi, seketika berada ditempatku, 
                 membayangkan pahit manis berlaku, entah siapa yang tahu...."


Sejujurnya setiap hari aku mengalirkan air mata sebabnya aku rasa kesal, aku rasa sunyi, aku rasa sendirian. Mungkin kalian akan gelakkan aku tapi inilah hakikat. Kertas aku pada 15hb tu tidaklah sesukar mana tapi entah kenapa selesai sahaja sesi itu aku balik kebilik menangis bersungguh-sungguh.. Risau mula melanda bilaman memikirkan nasib aku bersama 7 subjek ni.

Wajah-wajah mereka mula datang bertandang..
dari ayah aku, ibu aku, adik-adik, teman-teman yang selalu bg semangat dan segalanyalah~
aku risau jika aku tak bisa buat mereka bahagia dan gembira..

Baiklah tulisan aku berhenti disini,
aku gembira bersahabat dengan mereka yang aku sayangi..
siapa mereka? merekalah yang selalu bersama aku..

~2012 memulakan coretan cerita.. 
mengharapkan yang terbaik untuk semua.