Thursday, 26 September 2013

Jeng Jeng

Tetiba muncul ke? (tajuk tu namanya xde idea)

Dah lama giler tak hupdate blog ni tetiba dapat idea sebab skank kerja malam kat office ni.

Tapi takder lah malam sangat sampai kol 1000 jer.

There are few blog yang lately aku duk baca and follow. Teringat zaman gigih berblog ni sampai sebab blog lah gaduh ngan member sebab macam-macam lagi lah~

So now macam ne nak dapatkan mood nak hupdate blog yg bersawang ni..

Ouh aku Alhamdulillah dengan kehidupan and rezeki. Kerja yang diimpikan tu xdapat tapi jangan memilih sangat. Stress tak payah cakap semua yang kita wat mesti ada tekanan yang berbeza. Masih lagi cari kerja lain tapi macam tu lah jugak.

Kadang-kadang senyum sendiri dengan apa yg terjadi sebab itulah menjadikan kita lebih matang.

Hehehe skank semua harga barang naik gaji pun tak cukup maka haruslah aku berjimat cermat. Sehari mesti guna RM10 jer. Mampu ke tidak, jawapannya mampu. Kena tahan lapar sikit lah. Hutang pun tak terbayar lg.

Tiap hari doa supaya dapat langsaikan hutang ni sebab tak larat nak tanggung lama-lama..

Okey lah nanti aku story morry lagi lah..

Bubye..