Tuesday, 29 July 2008

Monday !!~

Hey!!~


It’s already Monday.. Yeah new week already begin.. I woke up at 7.30am coz my new roommate already switch on his radio and make noise.. Oh my God, I feel want to kick him so much but just be patient and cool as always right.. But coz he’s knew then I should warning him.. yeah wan’s rulez.. I hate this atmosphere, make noise early in d mornink.. Well I woke up then go to the bathroom and get ready for my class at 10am.. Can’t sleep anymore..


I have quiz today, yahoo don’t know what to answer.. yeah I already prepared but as usual still scared and confuse.. How come I’m acting like this? Hiks.. So out of 6 we only have to answer 5 questions but I manage to answer 4 out of 6, well not enough time, hehe still want to blame others. Then I return to my room and rest, my next class is cell and molecular biology at 3.30 so before that I zzzzzzz..


My classmate inform me that our lecturer already been replace with other lecturer.. So seriously don’t have any idea who will replace Dr.Azura.. And here she is Dr.Raha.. Personally she was so fantastic, the way she teach us make me more understand and feel interested to know more about cell and so on. Today our topic is about DNA, well it’s the storage the information inside of our body.. then she also explain how the process of replication occur in two types cell which are prokaryotes and eukaryotes.. Well I think no need to discuss that topic here coz it doesn’t important anymore here.. hiks.. It’s better I’m study all by myself and understand in carefully.. huhu then class finished at 5pm..


Then I shot (words that bloggers abg zaff use) to petrol station to fill the petrol in my motorcycle.. Then straight to cut my hair.. this time I didn’t go to the saloon coz I don’t have time to do so. Well after that bought dinner and back to campus.. So tired but already got an sms inform me about meeting tonight at 11pm.. I don’t know why they always decide to have meeting at 11pm.. hurm.. okey I think that’s all for today..


Have a nice day!!~


Lot’s of Love

~ WaNz ~

Monday, 28 July 2008

Pavillion to KLCC

Hey !!~


When the sun goes down all the angel’s comes out to dance and playing together.. What the nice story.. Hehe.. Erm after 1 week with sad mode finally weekend comes to cheer me up.. I hope so. Well Friday is the day that I like and always feel relaxed. Why? It is because from Monday I have class till Thursday then off course during this period my life was as tired and busy as an undergrad student. Last Friday night my friends and I went out to KL as usual. Kali ni we all macam nak explore something new.. so happy sket aku.. lalala. Park kete dekat ngan 7eleven bukit bintang and jalan-jalan that area jap.. huhuhu.


Biler dah macam ngan kat situ naek kete terus ke Cheras.. this is third time I came to Tasik itu.. First time just lalu sebb kawan kenalkn, second time a nite before tu pun mcm gelap jek.. and today ( jumaat mlm ler) So my friend challenge lagik nak pusing tasik tu sambil jalan kaki.. waaaa aku sngat penat lor, tp dlm kepenatan tu sempat 2 round.. huhu that tasik sangat cantik and ada playground yang best.. kami bertiga so best la jalan-jalan xde la bosan sgt.. macam dah penat jalan situ lepak jap.. tgk jam dah kol 4.30pagi.. so naek keter nak balik..


On the way nak balik Nampak a group of car duk lepak kat satu area ni, terus aku ngan kawan pusing balik sajer nak tengok aper yg ada kat situ.. and situla baru aku nampak few bloggers yang aku duk baca blog depa.. well at least aku dah tahu kat mana depa lepak.. xdela aku pi tegur.. biarlah mereka we all terus balik univ.. kol 5 dah boleh masok, thank u pak guard.. : ) by the way xde pic nak amik sbb aku lagik suka naik buai dari tangkap gambo kt situ..


Balik jer dari Narnia park aku tido.. sebb kol 9 dah nak kena bangun, today I have date with K.Neem and Nazmiey, ayoo haruslah wan kepenatan lagik. Erm kol 9 bangun nak siap.. namiey pun dah sms gtaw lambat sket.. okeyla kan at least xdela wan rushing sesngt.. So kol 11.30 wan dah sampai kl sentral.. tapi cari they all x jumpa lagik so teruslaaa wan cari starbuck.. I have to buy sumthing to make me x ngantok.. yer ke? Went to starbuck kl sentral and beli Java Chip. Namiey pun rembat Java Chip gak..


As usual, aku dh fhm ngan karenah kawan ku namiey ini, mata tu pantang tgk yang free hair, pakai baju ketat mula la dia pun naik ke langit tujuh.. What to say kan biar jer la.. bab suh decide ni make me EMO part 1. Semua confius nak gi mana.. ayoo please ler saper yang jemput orang tu decide.. at last pi jugak pavilion.. hati ku girang sbb suka sgt tempat ni.. entah naper.. mula la cari aper nak beli.. disebb kan aku mmg xde niat nk shopping so ikot jerla depa beli brg.. namiey dah set few thing.. k.neem pun samer.. aku plak ikot jek.. sambil jalan ni, kaki aku mula sakit sgt sbb acap punya kasut x sesuwai kot ngan kakiku.. xketat tp entahla.. it hurt so much.. so lunch at food republic.. terjumpa Auni my x skewl mate.. she was so dam hot.. hiks.. lepak la situ jap mamam-mamam..


Disebabkan adidas butik ada sale.. (harusla skank mega sale) terus want rembat a pair off shoes.. dari xnak terus beli sebb kaki dah sakit..harusla pasni my dad marah sbb perbelanjaan dah over the limit… tapi sbb kasut dah ilang so beli baru la.. erm k.neem rembat two handbag, so I call her crazy handbag lady.. hahaha jangan sentap occay. Haruslah aku laser sebb dia pun laser jugak..:p. she bought handbag from Charles and Keith and Converse.. harus aku jadik advisor depa.. haha. Namiey plak beli baju and beg..i love to see that shirt but not that bag. Hohoho nak tahu tengok ler pic dia kat friendster.. mamat ni giler tangkap gambar EMO part 2.. barang xbeli lagik bz tangkap gambar.. ellooo u can come here selalu so no need to snap a lot of picture.. hurm what to say rite.. people interest.. emo macam mana pun dia tetap kawan ku.. hiks.


Dah settle beli barang and everything, we all jalan pi KLCC.. otw pi ni namiey diam jek mcm emo.. hahaha xmo kaco biarkanlah.. rasakan.. hehe. Sampai KLCC terus lepak kat Kinokuniya Café.. best gak lepak sini, aku xpernah tahu pun.. kalau tahu dah lamer aku datang lepak atas ni.. layan seyh.. lepak situ jap then settle few thing.. we have lite dinner katanya kat A&W.. lite dinner la sangat kan.. so memasing balik la ke destinasi memasing..


Thanks to K.Neem sbb belanja tu, huhu next meeting xtaw lagik sbb I already busy with my program next week I’m going to genting sbb ada kursus kat sana yeay!!~ balik bilik ingt nak tido tapi kawan datang sembang kol 4 pagi baru tido.. so I was damn tired nytez…


Sunday !!~ zzzzz


Lot’s of Love

~ WaNz ~



Thursday, 24 July 2008

Minggu yang mendung

Hey!!~


Erm this week sesuai sangat with the atmosphere and everything I would like to talk about dugaan.. Erm wanz xtahu how I feel this week.. Ijust hope that I have some space to cry and get attention.. ikhlas I’m not strong enough to face this problem that occur. Kalau sebelum ni any problem that exist I can handle it but this time I don’t think so. Untuk mempersoalkan setiap dugaan atau ujian ini perlu lah semak balik aper yang telah kita lakukan.. erm memang patut wan terima dugaan dan ujian begini tetapi kadang kala sangat penat biler terima ujian ini.. since Monday lepas wan can’t sleep well which is tidur pun kol 3 4 pagi and otak selalu fikir ke tempat lain.. erm ikhlas sakit sangat kepala berfikir.. idup lone ranger mamcam wan ni terpaksalah menangis seorang diri biler x mampu di kawal..


Erm at first early this week I get news that I can’t do my engineering industrial training with my batch coz have few problems. What to say after check it back yes my credit hour is not enough to fulfill the requirement. Hurm then it’s okey but biler calculate balik masa and everything wanj adik down sesangat.. erm already send email to EIT coordinator tapi xtahu mcm mana lagi, esok ada appointment ngan dia, let see what he will say. Hopefully biarlah after wan dengar I can feel relax and balik kepada rutian harian macam biasa..


Yesterday, which is Wednesday.. one more test make me feel so tired and feel want to cry so much.. okey kat iium ni all student kena amik skill, xkesah la cooking ke percussion ke anything even swimming. So wan plak amik gamelan, I don’t know why I take this skill, but I’m happy to join this class. Okeyla kelas from 5 to 7pm.. yes duk dalam kelas or should I call it as studio.. so lepak la main and kenal all the equipment.. kelas habis agak lambat kol 7.15 so kuarla , by the way dlm studio ni masuk xleh berkasut sbb yerla main gamelan kan kena bersila so kuar jer dari studio tu tengok kasut wan ilang.. ikhlas I really love that shoes.. sebb it’s make me pusing satu kl nak carik and wan mmg susah nk berkenan nga kasut-kasut ni so once jadik gini rasa mcm pressure sesngt..pusing-pusing la kawasan tux de gak.. uwaaa I just balik bawak motor with my socks..


Erm wan xde nak persoalkan setiap dugaan terjadi sebb wan believe everything that happen memang ada hikmah and etc.. tapi at this time I feel so tired wanna cry so much. I call my dad but entahla seryesly I dunt know what to say.. neway thanks to aiman sebb sudi la layan aku ni.. hurm dalam minggu ni otak wan sangat berserabut till I miss one quiz.. I wish I can be with my friend right now to make me calm wan xtahu.. time duk write this blog pun kepala wan jadik sakit biler ingt everything.. waaa help me I’m so….


Lot’s of Love

~ WaNz ~

Sunday, 20 July 2008

Teman

Hey !!~


Siapakah dia??

this entry untuk one of my buddies ni..
Happy Birthday to You!!~

His birthday is on 18th July tapi wanz jer lambat post kat sini busy sket with few thing plus internet connection sucks giler.. so just have to wait and see la kan.. this pic amik kat pizza hut sunway pyramid.. Actually already wish to him on 18th July tapi memandangkan he is my buddy too then special entry is here..

So to nazmie, dude please be good boy find your happiness and please don't look desperate in looking for girl that you are wish for. Good luck in your study and enjoy ur day. Thanks for being my good friend, sporting, giler-giler and also accept me the way i am. I believe four of you will be my buddies forever..

Lot's of Love
~ WaNz ~

Thursday, 17 July 2008

Hari ini bukan Semalam

Hey!!~


Waaa it's already thursday.. i like thursday so much coz it will show that tomorrow aku x busy and xde kelas.. hiks.. yeah!! Hurm hari ni wan ada 3 kelas.. erm silap empat kelas.. kol 8.30 pagi till 10.00 pagi kelas fluid mechanics.. tapi hari ni kelas hbs awal sebabnya Dr Maan tu dah nak hilang suara, sian dia.. so ngajar jap jer terus stop to be continue next week..around 9am kot dah stop.. xpelah at least dia ngajar jugak berbaloi la wan bangun awal pagi.. huhu..


Next class kol 11.30, kelas biochemistry.. what should i do rite.. kelas lambat lagi then aper lagi wan pi ler cafe tapau breakfast. Xtaw ler naper wan jarang sesngt makan kat cafe.. xsuka kecuali pi ramai-ramai baru best sket nak wat bising kat sana.. beli makan terus lepak bilik sambil tengok my fav tv siries.. FRIENDS.. Entah kali ke berapa wan ulang tengok sitcom ni tapi i like it so much. love to see america's sweet heart jennifer aniston.. huhu


Kol 11.15 terus turun, amik motor and pi kelas.. hari ni sampai kat kelas dah ramai, biasanya wan yang terawal datang tapi xpelah.. my seat dah kena kebas kat orang lain sentap jap.. dalam auditorium tu wan suka sit in d middle and depan sebb mcm jelas sket.. tapi xdpt duk tengah then terpaksala duk tepi jer.. hurm.. so dengarla Dr El-Wathig mengajar pasal Lipids + hormones + vitamins and so many thing.. before class end, he remind us to copy the slide for the next class and get ready before masuk class.. hurm this is what i like about him.. at least he gives us slide and point aper yg dia nk citer next class..


Paling besh lagik class biochem ni always habis awal.. actually it should finish at 12.50pm but 12.20 dah habis so start motor balik ler bilik.. lepak kt bilik coz next class kol 5 petang till 7pm.. erm hari ni hari wan murah hati.. wan call k.yan,k.syaz and a few of my friend about their plan this weekend.. then tido till 3.30pm..


Baru sampai garaj motor dah hujan so patah balik naik ke bilik n terpaksa tukar pakai kasut untuk jalan kaki ke kelas.. actually kalau naik motor wan suka jer pakai sandal or flip flop tapi nak jalan ni better pakai kasut.. so menapakla aku ke kelass.. waa jauhnyer.. xbesh sebb berpeluh jer.. hurm.. hate it sebb nak masuk kelas berpeluh.. class math4 habis kol 6.20 terus larik ke kelas tutorial fluid plak.. even ada lagik half n hour masuk ler attendance penting kot.. it contribute 5% to assesment mark.. habis kelas balik ler.. singgah cafe beli dinner then makan kat bilik..


So now wan just feeling so tired then nak lepak jer kt bilik sambil tu nak siapkan assigment yang nak kena submit next week sebbnya xnak kaco weekend.. nak tidoooooo hiks.. k la itu jer la diary idup wan hari ni..


Lot's of Love
~ WaNz ~

Wednesday, 16 July 2008

A Moment We Share Together

Hey!!~

A moment we share together..


Finally it's come to the end...
Inilah MRC Al-Faruq 2007/2008
This picture was taken during courses that we have to attend at Port dickson..
MRC or in malay language we call as MPKK..
Sepanjang setahun we all get along to take care of the community Mahallah Al-Faruq
..
in one year we all organize few programs but it still happening..
alhamdulillah finally the new batch will lead our family..
The moment that i still remember adalah
kat PD ni la.. macam awal-awal nak kamceng and get along..
jalan kaki pi cari warung makan lagik even dah kol 2 pagi..
it's sumthing new tapi best..
..
Next moment time pi kursus kt melaka
which is mula-mula sangat xde mood
tempat kursus sucks giler tapi finally enjoy
masuk parit yang bau hanjeng giler..
sampai wan terpaksa korbankan kasut and baju..
hurm tapi pengalaman tu yang mengajar kiter kan..
..
to all of you guys
thanks for giving me such a great memory
segala kesilapan lalu tidak perlu di ungkit
tetapi jadikan pengalaman dalam mendewasakan kehidupan..

Lot's of Love
~ WaNz ~

Monday, 14 July 2008

Weekend Lagik

Hey!!~

Waahhh it is monday, it's mean that i have to wake up early go to class and get some input.. hurm life as student always like that rite..i think it easy compare to people that already pass the student life... erm actually aku spend weekend aku ngan pusing satu KL which is sangat penat and pening fikir duit kuar, masuk nyer xde.. hiks..

Friday!!~
Tengok wayang citer yang aku nak tengok sesngt which is SEPI, haruslah pasni aku dilabel peminat filem melayu, tapi ingin aku nyatakan hanya citer tertentu.. then temankan syahmi pusing satu klcc cari a pair of shoes.. from one place to another place and finally we found it at PEDRO. actually aku takot gak nak masuk this shop sebb entah ler.. huhu and what good about this shops is, customer service sgt first class.. ada ciri-ciri org timur.. aku pun xdelah rasa kekok.. biasalah orang kampung.. hiks!!~ then melantak kat MFM ( carikla sendiri ) hiks.. aper yang aku beli?? tunggula entry special itu..

Saturday!!~
Already dpt pinjam keta ngan my junior, thanks sesngt to k-roul coz sudi bg pinjam keter.. even keter ni totally manual, haha ini yang org kutuk tapi aku okey jer at least have it rite.. first place semua kedai buku kat Jalan TAR, semua beria-ia nak cari buku.. erm tapi xde plak buku yang aku nak.. sentap.. next stop is IKEA. Ni first time aku sampai sini.. erm before this pergi area ni sbb nak ke HQ tesco, ada urusan di situ.. waktu tu ngan zurin xsempat plak la nak masuk ikea kan.. hehe.. dah penat pusing satu ikea and aku beli la dustbin.. tetap nak brand ikea.. hiks and rembat jugak two candle.. motif beli candle ni masih x diketahui..

Ingt nak makan kat food court ikea tu tapi full, almaklumlah weekend ( aiman and the geng, ko ada nak makan kat food courst? ) hiks harusla nak nyakat gak awang aiman.. hiks.. next terus lintas jalan masuk D Curve, ni pun first time sampai, btol la kot ckp aman best place nak lepak..layanz jer tpt dia.. tapi aku masuk jap jer xsempat pusing sbb dah penat aku pusing ikea..
Naik keter terus ke TESCO selayang.. new semester begin so all the stuff beli la kt situ.. jimat sket. after a few hours aku jadik pak pacak berulaaa nak blah.. xdelah pak pacak sgt separuh troli barang aku.. hehehe..

Nak balik uni awal lagik baru kol 6 ptg.. then mirul bg idea patah balik ke OU.. dia yang gigih nak shopping.. aku ikot jer la, at least aku pun mcm terasa nak gi gak.. huhu. after a few hours spend kat situ terus ke Kak Mah Tomyam Kg Baru.. (aiman, tomyam kt sini lagi best dari secret recipe tu) actually aku suka mkn kt sini ntah ler.. even kedai xdelah grand tapi kualiti itu penting okey.. end of the day.. balik tido.. huhuhu

Erm aper aku merepek aku pun dah pening actually itulah my weekend.. hari ni dah mula hari baru dn harapan juga mesti baru.. kenal kawan2 baru jugak make me happy.. huhu nak chat ngan org lain tapi org lain jawab.. naseb baik aku xgi merepek jauh2.. hiks.. k la wanz xsempat lagik nak post citer pasal sale and shooping.. nanti ler.. special entry for it..

thanks ler to my friend sebb sudi luangkan masa singgah my blog.. i really appreciate it.. last nyte aku dpt teguran dan nasihat, insyaAllah i will change it.. thanks a lot for the advice..

Lot's of Love
~ HaQQ ~

Friday, 11 July 2008

SEPI itu indah

Anda SEPI ??

Yeah gigih wanz nak update pasal citer ni even dah agak lambat wanz pi tengok.. wactually memula wanz dah malas nak tengok sebab macam dah lama release kan tapi somehow shah yang suh pi tengok then will see..

at first in my mind citer ni macam cinta jer.. and tengok macam xmenarik sangat, kalau iklan dia ler.. huhuhu tapi somehow after watched this movie, i really love it. Macam nak tengok lagi pun ader..






Citer Ni ada 3 main character..
First !!~ Adam dibantu oleh Suzy and Ilyana..
for me watak adam ni banyak bantu citer ni supaya ada part lawak where you can release a liltle bit after a lot of pressure, pressure sgt ke? xdelah cuma jalan citer berat la.. emosi tu.. huhu watakz suzy plak mmg kelakar habis, they call as perempuan giler yang jatuh cinta dengan adam, but in the other hand adam falling in love with ilyana. Here wanz suka sket, sebab walaupun lama mana menunggu untuk jumpa teman istimewa, ianya berbaloi dan setiap orang itu telah dijadikan pasangannya.. adam yang sempoi, suzy yang giler-giler, ilyana plak perempuan melayu terakhir.. sweet habis




Second !!~ Sufi di bantu oleh Marya and Zain
Takdir pula yang diharapkan, sesungguhnya pertemuann perpisahan tu adalah takdir tetapi atas kehendakNYA. This time Sufi duda anak sorang, terpikat akan seorang wanita yang sering berada di taman. Dari perjumpaan setiap hari lahirlah rasa cinta, tapi cinta itu tidak berkesudahan biler marya merupakan isteri kepada seorang penjual ikan zain. Actually suka tengok watak marya dalam part ni.. Ntahla eja tu ayu jer.. hehehe. Tapi kematian isteri sufi wat kan aku terkejut and mcm nak nagis pun ader tapi control ler.. penuh kot panggung tu even kecik jer.. huhuhu..




Thirdly !!~ Imaan dibantu oleh Khalil and Ean
Erm sikit komen pasal rambut imaan ni, nampak sgt wig and x natural.. spoiled ler kan. then kekdg mcm selekeh jer pompuan ni.. Imaan ni mcm trauma after khalil dibunuh depan dia, then dia juga mcm ting tong la jap sebb whereever she go, dia akan selalu byg dia ngan khalil. End of story baru la u all tahu yang khalil tu dah mati.. Ean plak watak penyeri la.. tapi scene kat tasik tu i like it so much, lawa jek...







Overall citer ni wanz puas hati dapat tengok, ada part rasa nak nagis, ada part gelak, ada part kiter rasa susahnya hidup setiap org itu berbeza. wanz tetiba teringt time kehilangan ibu dulu biler tengok watak anak sufi iaitu ashraf, bangun pagi nak gi sekolah prepared sendiri untuk breakfast.. no mored bekal kan.. hurm actually can feel la.. no need to sad.. hurm overall i'm happy and satisfy with this movie... wanz tinggalkan korang ngan puisi sepi !!~

Blurrryy.. Emos

Erm lately i feel jap ok and jap x ok. Maybe somebody say that i'm emo.. Yes i can say no, it is true, coz i'm not so sure what was happen and what will happen in my life.. Macam tadi asyik sentap and nak laser orang jer.. kenapa laaa jadik gini.. actually miss someone a lot.. kemana dia wanz sendiri x tahu..ilang ntah kemana that's why la kot, wanz jadik mcm x stabil. Hurm rasanya it is time for me untuk lupakan dia. Actually it was nothing happen between us, just friends but after spend time together and dia banyak support and make me to be optimistic i feel comfortable dengan dia.

It is hard for me to lost somebody like that yang sanggup layan karenah wanz. Hurm it is maybe coz my attitude that's why dia ilang kot. First time we met dia lambat about one hour tapi keep calling bagi tahu suh tunggu and say sorry. i can give advice to my friend but i can't apply it to myself.. how hard it is. One of my friend told me to watch SEPI coz he said that movie is suitable for me.. let see.. i will comment about it later.

First week of the new semester already comes to the end, what can i say is, semester ni wanz rasa lain, sebab first week dah ada problem macam ni, nak kena layan lagi sekor dua makhluk yg siyal, nak get ready with all the challenge that will comes out and so on.. it's keep me smiling but in my heart only Allah s.w.t knows. This weekend already plan something to do with my friends, let see la, kalau rajin nanti wanz coretkan kat sini..

Lot's of Love
~ WaNz ~

Tuesday, 8 July 2008

New Semester Begin

Hey!!~


Fuh!!~ finally new semester begin.. yeah. Perlu ke i'm so happy? actually wanz xde la melompat kegirangan biler semester bermula.. sebabnya ia tanda hari-hari wanz akan busy dengan kelas, program dan sebagainya.. life as a student is like that rite? but i still wanna have time to get along with my buddies.. hurm hati ni sangatla lega biler result short sem hari tu lulus dengan ok.. huhu xdela cemerlang. tapi alhamdulillah la sebb it would not create any problem rite..


Semester 1 sesi 2008/2009 ni wanz amik 7 subject sahaja which is 14.5 credit hour.. for me biarlah slow asalkan selamat, sebb perangai nak rushing dah wat wanz kecundang ditengah jalan. Semuanya subject core.. huhu pasni haruslah lepak bilik jer baca buku.. naikkan pointer yeah!!~awal pagi tadi dah pergi kelas.. sebb everyday kelas wanz start at 8.30 so maknanya kena bangun awal la nak siap.. so far first day ni berjalan dengan lancar without any problem.. sekali lagi wanz bersyukur sebb setiap perjalanan wanz di permudahkan..


Biotech engin, best nya sebut tapi beban yang terpaksa tanggung time belajar ni sangat berat, tapi tak guna wanz mengeluh atau putus asa sebb already half of my journey rite? then teruskanlah usaha.. for me myself wanz nak ingtkan diri sendiri supaya study biar konsisten, sebbnya wanz ni kalau study kekdg x konsisten sangat teruk kekdg hik hik


Okeyla mata wanz dah mengantuk ni.. so maknanya it's time to sleep.. semoga hari esok memberi harapan yang baru!!~

Saturday, 5 July 2008

A week with my buddies

Hey ya !!~

Finally, tetiba rasa rajin nak update.. huhu actually before new semester officially start wanz nak update citer dalam cuti yang lepas.. as ususal citer ni tetap ada watak-watak utama mereka yang rapat in my life.. without them i dunt know what to say la.. coz it will make me so bored.okeyla.. actually a nite before wanz balik ke iium, namiey anz nazrie texting me ajak kuar.. so aper lagik ikut jer la.. lagipun cuti semua pendek so spend time together pun jap2 jer..

For this time nazmie jadik spy.. dia pi la check dulu kedai tu best or not then the next day kiteorg plak gi.. boleh? sangat pelik ok mamat ni tp entahlah dia skank kena sindrome playerz.. so itu ygn mcm ting tong sket.. ting tong sbb minum kopi pahit.. hahaha.. kat my hometown skank dah banyak kopitiam yang open 24 hours kalau dulu xdela kot.. kecuali white house.. haa jangan xtaw kat bandaraya islam pun ada white house.. tapi malangnya bush cannot be there sebb kat situ tempat lepak jer.. nak tahu meh ler ke negeri ku..

watak utama yang ada malam tu afif aka cikgu kedekut tapi that nyte dia macam murah hati sket.. entahla naper huhu ooppss jgn marah nanti aku jual ko.. the next is nazrie.. sowang ni plak kena sindrome sms then senyum sesorang.. out of five the only one smoker.. hehe.. aiman xde dalam this meeting sebb mamat tu kekwat sket.. katanya x layan lepak kopitiam biasa harus coffe bean or aper yang selevel dengannya.. huhu perlu ke??

Nazmie suggest this kopitiam sbb dia kata besh.. nama kopitiam ni kalau x silap Kopitiam Kebun Sultan.. hehe mcm pelik jer kan? tapi okey ler.. better sket dari drive pi lepak kt pcb.. pcb tu well known la kot.. so turun jer kete aku dah pandang somebody.. haha terus jer girang masuk kedai then duduk.. harusla nazmie jek faham hahaha let it be secret la.. huhu sshhh!!~ lepak2 situ then blah dari kopitiam tu around 1am kot.. lupa or awal lagik.. huhu let see dis picture..


afif duk kira bil !!~ hik hik



nazmie makan jek!!~ badan maintain jeles

see ni la sindrome sms namanya.. hik hik


roti bakar with butter and kaya !!~



timun.. haaaa pasni letakla kt mata... motif?




yeah!!~ aper ntah nama dia lupa wakaka



okey ni la last activity with my buddies dalam cuti yang lepas.. to aiman hope u will join us next time.. jangan la busy jek.. actually i appreciate them so much.. thank u .. huhu rindu plak tetiba kan.. by the way the good news is wanz still menang lawan bowling yeah!!~ like it so much.. okey la mulakan sem baru dengan semangat yang tinggi.. good luck!!~

esok gi shopping?? entahla nanti wanz ceritakan.. daaa

Lot's of Love
~ WaNz ~








Friday, 4 July 2008

Cuti Dah Habis

Hey!!~

i'm home .. fuh finally dapat jugak wanz update my blog.. hehe actually gigih update ni.. baru jer sampai dari kampung ptg tadi.. pakaian pun belum letak dalam almari sbb nak susun cara baru plus dah busan ngan cara lama.. huhu.. Nak story aper sebenarnya wanz balik agak awal ni sebb esok ada program.. hurm sebetulnya wanz x puas lagi lepak with my geng.. borak ngutuk semuanya sekali.. wah tensinyer.. tapi so far so good.. dapat spend time ngan diaorg is the best moment selain dari spend time with my family..

Neway semester baru akan bermula then off course la wanz pun ada harapan baru and harapnya semuanya smooth la.. huhu sikit excited sbb this semester amik skill gamelan so mcm teruja sket nak pi main benda alah itu.. at least ada la sumthing new yang wanz dapat main.. hik hik.. haaa tadi atas bas k.neem call.. she was so excited inform me about isetan ada mega sale and aper lagi haruslah wanz nak join dia.. hik hik sbb my unty kirim a few thing suh beli so haruslah time sale ni kena pi..

cerita tentang mereka berlima.. tetap ada nantilah wanz update later... erm okeylah itu jer nak gtahu.. xde mood lagi nak tulis elok2.. nantila ek..

Lot's of Love
~ WaNz ~