Tuesday, 8 July 2008

New Semester Begin

Hey!!~


Fuh!!~ finally new semester begin.. yeah. Perlu ke i'm so happy? actually wanz xde la melompat kegirangan biler semester bermula.. sebabnya ia tanda hari-hari wanz akan busy dengan kelas, program dan sebagainya.. life as a student is like that rite? but i still wanna have time to get along with my buddies.. hurm hati ni sangatla lega biler result short sem hari tu lulus dengan ok.. huhu xdela cemerlang. tapi alhamdulillah la sebb it would not create any problem rite..


Semester 1 sesi 2008/2009 ni wanz amik 7 subject sahaja which is 14.5 credit hour.. for me biarlah slow asalkan selamat, sebb perangai nak rushing dah wat wanz kecundang ditengah jalan. Semuanya subject core.. huhu pasni haruslah lepak bilik jer baca buku.. naikkan pointer yeah!!~awal pagi tadi dah pergi kelas.. sebb everyday kelas wanz start at 8.30 so maknanya kena bangun awal la nak siap.. so far first day ni berjalan dengan lancar without any problem.. sekali lagi wanz bersyukur sebb setiap perjalanan wanz di permudahkan..


Biotech engin, best nya sebut tapi beban yang terpaksa tanggung time belajar ni sangat berat, tapi tak guna wanz mengeluh atau putus asa sebb already half of my journey rite? then teruskanlah usaha.. for me myself wanz nak ingtkan diri sendiri supaya study biar konsisten, sebbnya wanz ni kalau study kekdg x konsisten sangat teruk kekdg hik hik


Okeyla mata wanz dah mengantuk ni.. so maknanya it's time to sleep.. semoga hari esok memberi harapan yang baru!!~

No comments: