Monday, 14 July 2008

Weekend Lagik

Hey!!~

Waahhh it is monday, it's mean that i have to wake up early go to class and get some input.. hurm life as student always like that rite..i think it easy compare to people that already pass the student life... erm actually aku spend weekend aku ngan pusing satu KL which is sangat penat and pening fikir duit kuar, masuk nyer xde.. hiks..

Friday!!~
Tengok wayang citer yang aku nak tengok sesngt which is SEPI, haruslah pasni aku dilabel peminat filem melayu, tapi ingin aku nyatakan hanya citer tertentu.. then temankan syahmi pusing satu klcc cari a pair of shoes.. from one place to another place and finally we found it at PEDRO. actually aku takot gak nak masuk this shop sebb entah ler.. huhu and what good about this shops is, customer service sgt first class.. ada ciri-ciri org timur.. aku pun xdelah rasa kekok.. biasalah orang kampung.. hiks!!~ then melantak kat MFM ( carikla sendiri ) hiks.. aper yang aku beli?? tunggula entry special itu..

Saturday!!~
Already dpt pinjam keta ngan my junior, thanks sesngt to k-roul coz sudi bg pinjam keter.. even keter ni totally manual, haha ini yang org kutuk tapi aku okey jer at least have it rite.. first place semua kedai buku kat Jalan TAR, semua beria-ia nak cari buku.. erm tapi xde plak buku yang aku nak.. sentap.. next stop is IKEA. Ni first time aku sampai sini.. erm before this pergi area ni sbb nak ke HQ tesco, ada urusan di situ.. waktu tu ngan zurin xsempat plak la nak masuk ikea kan.. hehe.. dah penat pusing satu ikea and aku beli la dustbin.. tetap nak brand ikea.. hiks and rembat jugak two candle.. motif beli candle ni masih x diketahui..

Ingt nak makan kat food court ikea tu tapi full, almaklumlah weekend ( aiman and the geng, ko ada nak makan kat food courst? ) hiks harusla nak nyakat gak awang aiman.. hiks.. next terus lintas jalan masuk D Curve, ni pun first time sampai, btol la kot ckp aman best place nak lepak..layanz jer tpt dia.. tapi aku masuk jap jer xsempat pusing sbb dah penat aku pusing ikea..
Naik keter terus ke TESCO selayang.. new semester begin so all the stuff beli la kt situ.. jimat sket. after a few hours aku jadik pak pacak berulaaa nak blah.. xdelah pak pacak sgt separuh troli barang aku.. hehehe..

Nak balik uni awal lagik baru kol 6 ptg.. then mirul bg idea patah balik ke OU.. dia yang gigih nak shopping.. aku ikot jer la, at least aku pun mcm terasa nak gi gak.. huhu. after a few hours spend kat situ terus ke Kak Mah Tomyam Kg Baru.. (aiman, tomyam kt sini lagi best dari secret recipe tu) actually aku suka mkn kt sini ntah ler.. even kedai xdelah grand tapi kualiti itu penting okey.. end of the day.. balik tido.. huhuhu

Erm aper aku merepek aku pun dah pening actually itulah my weekend.. hari ni dah mula hari baru dn harapan juga mesti baru.. kenal kawan2 baru jugak make me happy.. huhu nak chat ngan org lain tapi org lain jawab.. naseb baik aku xgi merepek jauh2.. hiks.. k la wanz xsempat lagik nak post citer pasal sale and shooping.. nanti ler.. special entry for it..

thanks ler to my friend sebb sudi luangkan masa singgah my blog.. i really appreciate it.. last nyte aku dpt teguran dan nasihat, insyaAllah i will change it.. thanks a lot for the advice..

Lot's of Love
~ HaQQ ~

No comments: