Monday, 28 July 2008

Pavillion to KLCC

Hey !!~


When the sun goes down all the angel’s comes out to dance and playing together.. What the nice story.. Hehe.. Erm after 1 week with sad mode finally weekend comes to cheer me up.. I hope so. Well Friday is the day that I like and always feel relaxed. Why? It is because from Monday I have class till Thursday then off course during this period my life was as tired and busy as an undergrad student. Last Friday night my friends and I went out to KL as usual. Kali ni we all macam nak explore something new.. so happy sket aku.. lalala. Park kete dekat ngan 7eleven bukit bintang and jalan-jalan that area jap.. huhuhu.


Biler dah macam ngan kat situ naek kete terus ke Cheras.. this is third time I came to Tasik itu.. First time just lalu sebb kawan kenalkn, second time a nite before tu pun mcm gelap jek.. and today ( jumaat mlm ler) So my friend challenge lagik nak pusing tasik tu sambil jalan kaki.. waaaa aku sngat penat lor, tp dlm kepenatan tu sempat 2 round.. huhu that tasik sangat cantik and ada playground yang best.. kami bertiga so best la jalan-jalan xde la bosan sgt.. macam dah penat jalan situ lepak jap.. tgk jam dah kol 4.30pagi.. so naek keter nak balik..


On the way nak balik Nampak a group of car duk lepak kat satu area ni, terus aku ngan kawan pusing balik sajer nak tengok aper yg ada kat situ.. and situla baru aku nampak few bloggers yang aku duk baca blog depa.. well at least aku dah tahu kat mana depa lepak.. xdela aku pi tegur.. biarlah mereka we all terus balik univ.. kol 5 dah boleh masok, thank u pak guard.. : ) by the way xde pic nak amik sbb aku lagik suka naik buai dari tangkap gambo kt situ..


Balik jer dari Narnia park aku tido.. sebb kol 9 dah nak kena bangun, today I have date with K.Neem and Nazmiey, ayoo haruslah wan kepenatan lagik. Erm kol 9 bangun nak siap.. namiey pun dah sms gtaw lambat sket.. okeyla kan at least xdela wan rushing sesngt.. So kol 11.30 wan dah sampai kl sentral.. tapi cari they all x jumpa lagik so teruslaaa wan cari starbuck.. I have to buy sumthing to make me x ngantok.. yer ke? Went to starbuck kl sentral and beli Java Chip. Namiey pun rembat Java Chip gak..


As usual, aku dh fhm ngan karenah kawan ku namiey ini, mata tu pantang tgk yang free hair, pakai baju ketat mula la dia pun naik ke langit tujuh.. What to say kan biar jer la.. bab suh decide ni make me EMO part 1. Semua confius nak gi mana.. ayoo please ler saper yang jemput orang tu decide.. at last pi jugak pavilion.. hati ku girang sbb suka sgt tempat ni.. entah naper.. mula la cari aper nak beli.. disebb kan aku mmg xde niat nk shopping so ikot jerla depa beli brg.. namiey dah set few thing.. k.neem pun samer.. aku plak ikot jek.. sambil jalan ni, kaki aku mula sakit sgt sbb acap punya kasut x sesuwai kot ngan kakiku.. xketat tp entahla.. it hurt so much.. so lunch at food republic.. terjumpa Auni my x skewl mate.. she was so dam hot.. hiks.. lepak la situ jap mamam-mamam..


Disebabkan adidas butik ada sale.. (harusla skank mega sale) terus want rembat a pair off shoes.. dari xnak terus beli sebb kaki dah sakit..harusla pasni my dad marah sbb perbelanjaan dah over the limit… tapi sbb kasut dah ilang so beli baru la.. erm k.neem rembat two handbag, so I call her crazy handbag lady.. hahaha jangan sentap occay. Haruslah aku laser sebb dia pun laser jugak..:p. she bought handbag from Charles and Keith and Converse.. harus aku jadik advisor depa.. haha. Namiey plak beli baju and beg..i love to see that shirt but not that bag. Hohoho nak tahu tengok ler pic dia kat friendster.. mamat ni giler tangkap gambar EMO part 2.. barang xbeli lagik bz tangkap gambar.. ellooo u can come here selalu so no need to snap a lot of picture.. hurm what to say rite.. people interest.. emo macam mana pun dia tetap kawan ku.. hiks.


Dah settle beli barang and everything, we all jalan pi KLCC.. otw pi ni namiey diam jek mcm emo.. hahaha xmo kaco biarkanlah.. rasakan.. hehe. Sampai KLCC terus lepak kat Kinokuniya Café.. best gak lepak sini, aku xpernah tahu pun.. kalau tahu dah lamer aku datang lepak atas ni.. layan seyh.. lepak situ jap then settle few thing.. we have lite dinner katanya kat A&W.. lite dinner la sangat kan.. so memasing balik la ke destinasi memasing..


Thanks to K.Neem sbb belanja tu, huhu next meeting xtaw lagik sbb I already busy with my program next week I’m going to genting sbb ada kursus kat sana yeay!!~ balik bilik ingt nak tido tapi kawan datang sembang kol 4 pagi baru tido.. so I was damn tired nytez…


Sunday !!~ zzzzz


Lot’s of Love

~ WaNz ~



1 comment:

alex said...

seronoknya jalan-jalan di hujung minggu.