Thursday, 17 July 2008

Hari ini bukan Semalam

Hey!!~


Waaa it's already thursday.. i like thursday so much coz it will show that tomorrow aku x busy and xde kelas.. hiks.. yeah!! Hurm hari ni wan ada 3 kelas.. erm silap empat kelas.. kol 8.30 pagi till 10.00 pagi kelas fluid mechanics.. tapi hari ni kelas hbs awal sebabnya Dr Maan tu dah nak hilang suara, sian dia.. so ngajar jap jer terus stop to be continue next week..around 9am kot dah stop.. xpelah at least dia ngajar jugak berbaloi la wan bangun awal pagi.. huhu..


Next class kol 11.30, kelas biochemistry.. what should i do rite.. kelas lambat lagi then aper lagi wan pi ler cafe tapau breakfast. Xtaw ler naper wan jarang sesngt makan kat cafe.. xsuka kecuali pi ramai-ramai baru best sket nak wat bising kat sana.. beli makan terus lepak bilik sambil tengok my fav tv siries.. FRIENDS.. Entah kali ke berapa wan ulang tengok sitcom ni tapi i like it so much. love to see america's sweet heart jennifer aniston.. huhu


Kol 11.15 terus turun, amik motor and pi kelas.. hari ni sampai kat kelas dah ramai, biasanya wan yang terawal datang tapi xpelah.. my seat dah kena kebas kat orang lain sentap jap.. dalam auditorium tu wan suka sit in d middle and depan sebb mcm jelas sket.. tapi xdpt duk tengah then terpaksala duk tepi jer.. hurm.. so dengarla Dr El-Wathig mengajar pasal Lipids + hormones + vitamins and so many thing.. before class end, he remind us to copy the slide for the next class and get ready before masuk class.. hurm this is what i like about him.. at least he gives us slide and point aper yg dia nk citer next class..


Paling besh lagik class biochem ni always habis awal.. actually it should finish at 12.50pm but 12.20 dah habis so start motor balik ler bilik.. lepak kt bilik coz next class kol 5 petang till 7pm.. erm hari ni hari wan murah hati.. wan call k.yan,k.syaz and a few of my friend about their plan this weekend.. then tido till 3.30pm..


Baru sampai garaj motor dah hujan so patah balik naik ke bilik n terpaksa tukar pakai kasut untuk jalan kaki ke kelas.. actually kalau naik motor wan suka jer pakai sandal or flip flop tapi nak jalan ni better pakai kasut.. so menapakla aku ke kelass.. waa jauhnyer.. xbesh sebb berpeluh jer.. hurm.. hate it sebb nak masuk kelas berpeluh.. class math4 habis kol 6.20 terus larik ke kelas tutorial fluid plak.. even ada lagik half n hour masuk ler attendance penting kot.. it contribute 5% to assesment mark.. habis kelas balik ler.. singgah cafe beli dinner then makan kat bilik..


So now wan just feeling so tired then nak lepak jer kt bilik sambil tu nak siapkan assigment yang nak kena submit next week sebbnya xnak kaco weekend.. nak tidoooooo hiks.. k la itu jer la diary idup wan hari ni..


Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: