Friday, 4 July 2008

Cuti Dah Habis

Hey!!~

i'm home .. fuh finally dapat jugak wanz update my blog.. hehe actually gigih update ni.. baru jer sampai dari kampung ptg tadi.. pakaian pun belum letak dalam almari sbb nak susun cara baru plus dah busan ngan cara lama.. huhu.. Nak story aper sebenarnya wanz balik agak awal ni sebb esok ada program.. hurm sebetulnya wanz x puas lagi lepak with my geng.. borak ngutuk semuanya sekali.. wah tensinyer.. tapi so far so good.. dapat spend time ngan diaorg is the best moment selain dari spend time with my family..

Neway semester baru akan bermula then off course la wanz pun ada harapan baru and harapnya semuanya smooth la.. huhu sikit excited sbb this semester amik skill gamelan so mcm teruja sket nak pi main benda alah itu.. at least ada la sumthing new yang wanz dapat main.. hik hik.. haaa tadi atas bas k.neem call.. she was so excited inform me about isetan ada mega sale and aper lagi haruslah wanz nak join dia.. hik hik sbb my unty kirim a few thing suh beli so haruslah time sale ni kena pi..

cerita tentang mereka berlima.. tetap ada nantilah wanz update later... erm okeylah itu jer nak gtahu.. xde mood lagi nak tulis elok2.. nantila ek..

Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: