Saturday, 5 July 2008

A week with my buddies

Hey ya !!~

Finally, tetiba rasa rajin nak update.. huhu actually before new semester officially start wanz nak update citer dalam cuti yang lepas.. as ususal citer ni tetap ada watak-watak utama mereka yang rapat in my life.. without them i dunt know what to say la.. coz it will make me so bored.okeyla.. actually a nite before wanz balik ke iium, namiey anz nazrie texting me ajak kuar.. so aper lagik ikut jer la.. lagipun cuti semua pendek so spend time together pun jap2 jer..

For this time nazmie jadik spy.. dia pi la check dulu kedai tu best or not then the next day kiteorg plak gi.. boleh? sangat pelik ok mamat ni tp entahlah dia skank kena sindrome playerz.. so itu ygn mcm ting tong sket.. ting tong sbb minum kopi pahit.. hahaha.. kat my hometown skank dah banyak kopitiam yang open 24 hours kalau dulu xdela kot.. kecuali white house.. haa jangan xtaw kat bandaraya islam pun ada white house.. tapi malangnya bush cannot be there sebb kat situ tempat lepak jer.. nak tahu meh ler ke negeri ku..

watak utama yang ada malam tu afif aka cikgu kedekut tapi that nyte dia macam murah hati sket.. entahla naper huhu ooppss jgn marah nanti aku jual ko.. the next is nazrie.. sowang ni plak kena sindrome sms then senyum sesorang.. out of five the only one smoker.. hehe.. aiman xde dalam this meeting sebb mamat tu kekwat sket.. katanya x layan lepak kopitiam biasa harus coffe bean or aper yang selevel dengannya.. huhu perlu ke??

Nazmie suggest this kopitiam sbb dia kata besh.. nama kopitiam ni kalau x silap Kopitiam Kebun Sultan.. hehe mcm pelik jer kan? tapi okey ler.. better sket dari drive pi lepak kt pcb.. pcb tu well known la kot.. so turun jer kete aku dah pandang somebody.. haha terus jer girang masuk kedai then duduk.. harusla nazmie jek faham hahaha let it be secret la.. huhu sshhh!!~ lepak2 situ then blah dari kopitiam tu around 1am kot.. lupa or awal lagik.. huhu let see dis picture..


afif duk kira bil !!~ hik hik



nazmie makan jek!!~ badan maintain jeles

see ni la sindrome sms namanya.. hik hik


roti bakar with butter and kaya !!~



timun.. haaaa pasni letakla kt mata... motif?




yeah!!~ aper ntah nama dia lupa wakaka



okey ni la last activity with my buddies dalam cuti yang lepas.. to aiman hope u will join us next time.. jangan la busy jek.. actually i appreciate them so much.. thank u .. huhu rindu plak tetiba kan.. by the way the good news is wanz still menang lawan bowling yeah!!~ like it so much.. okey la mulakan sem baru dengan semangat yang tinggi.. good luck!!~

esok gi shopping?? entahla nanti wanz ceritakan.. daaa

Lot's of Love
~ WaNz ~








No comments: