Wednesday, 27 October 2010

Short!!~

Quick update!!

-Now busy with study..
Final exam on 26th till 15th Nov

will update and change layout when i do finish exam..
till then
love you guys~

Tuesday, 12 October 2010

Yang Diidamkan~

Minggu lepas, seorang kawan menyapa aku..

"Haq, sekarang dah bulan sepuluh, aku masih menanti wish list ko"

aku tengok kawan aku sorang ni dan membalas..

"wish list apa nya, yang last year punya pun satu jer tercapai.."

haa yang tercapai itu yang paling aku suka.. nak tahu tengok last year punya wish list and cuba tengok apa wish yang terakhir tu. terima kasih buat teman-teman yang bagi benda kecik itu, ianya buat aku hepy sesangat.

Ouh this year aku simplekan wish list aku..
semenjak dua menjak ni, handphone aku dah wat hal.. asyik terputus walaupun tiada gangguan line~ dan kadang-kadang suka restart sendiri like my computer. pening pening.. so aku dah anta proposal kat boss besar aku nak tukar handphone.. tapi aku pun tak tahu apa responnya.. so simpan duitla mulai skank.. 10 sen sehari cukup kot untuk iphone 5~ hehehe

okeyh aku mengidam dah nak pakai handphone kat bawah ni..
yang mana satu aku pun tak pasti.. both i like..
so which one? pilih dulu beli kita pikir plak bila.. lols~




















some of my friends said aku ni sesuai untuk iphone4..
ada pula yang suh beli bb sebb diaorang pun pakai bb jugak~
entahla..

so ini lah my wish list untuk tahun 2010..

jap second wish list would be laptop~ to replace my pc
pc aku problem jugak~ hopefully both leh bersabar till i graduate..

Thursday, 7 October 2010

Yang perlu diingati

Menghilang seketika sibuk dengan kehidupan seharian. Ada suka dan duka seperti biasa. Sebenarnya banyak yang berlaku, tetapi seperti biasa masih tidak punya kesempatan untuk berkongsi dengan kalian. (ayat yang biasa korang dengarkan dalam blog ini?)..

Meh kita simpulkan beberapa perkara yang berlaku:

Annual Grand Dinner at Cititel Hotel Midvalley..
On 26th of September, KDBM telah menganjurkan dinner untuk alumni dan ahli-ahli nya, dan dihadiri oleh tetamu kehormat, Timbalan Menteri Pengajian Tinggi dan Isteri. Majlis yang simple cuma yang menambahkan kemeriahan majlis bilamana semua ahli KDBM berkumpul dan masa inilah nak update segala cerita. Disebabkan masaalah teknikal, ramai juga yang tidak dapat menghadirkan diri tetapi overall sukses.. tahniah.


Mock Trial 2010..
Alhamdulillah semalam pementasan mock trial berjaya dilaksanakan. Ini antara yang terbaik katanya tetapi itu semua pendapat individu. Bagi aku ini kali pertama bersama bebudak law and sangat suka dan peluang diberikan ini aku hargai. Pengalaman yang berharga ni akan aku ingat, semua cast majority best.. paling aku ingat azie watak ariani, orang-orang yang kena bom and few people yang down to earth and sempoi.. salute u guys. Btw cik pengarah mock trial nana pun sangat superb, nana u can be a good actress.. insyaAllah if you choose that field la. =)

Ouh my job during mock trial ni ialah assistant to stage manager.. assistant II, jaga stage belah kanan and bagi ikut flow.. well some people said i am like makcik makcik, well xtahu itu negatif or positif tapi pedulikanlah. As long as aku wat yang terbaik and jalankan tanggungjawab aku dengan jujur dan elok. Selagi aku enjoy buat apa yang ditugaskan aku tak kisah dah yang lain. Thanks a lot to redha sebabnya banyak gak tolong aku, aku pun mohon maaf dengan semua if sepanjang mock trial ni aku tidak hadir, dan banyak karenah.. but deep down inside i feel happy and proud to be there as part of production team.

Ouh pic semua ada kat facebook..