Tuesday, 12 October 2010

Yang Diidamkan~

Minggu lepas, seorang kawan menyapa aku..

"Haq, sekarang dah bulan sepuluh, aku masih menanti wish list ko"

aku tengok kawan aku sorang ni dan membalas..

"wish list apa nya, yang last year punya pun satu jer tercapai.."

haa yang tercapai itu yang paling aku suka.. nak tahu tengok last year punya wish list and cuba tengok apa wish yang terakhir tu. terima kasih buat teman-teman yang bagi benda kecik itu, ianya buat aku hepy sesangat.

Ouh this year aku simplekan wish list aku..
semenjak dua menjak ni, handphone aku dah wat hal.. asyik terputus walaupun tiada gangguan line~ dan kadang-kadang suka restart sendiri like my computer. pening pening.. so aku dah anta proposal kat boss besar aku nak tukar handphone.. tapi aku pun tak tahu apa responnya.. so simpan duitla mulai skank.. 10 sen sehari cukup kot untuk iphone 5~ hehehe

okeyh aku mengidam dah nak pakai handphone kat bawah ni..
yang mana satu aku pun tak pasti.. both i like..
so which one? pilih dulu beli kita pikir plak bila.. lols~




















some of my friends said aku ni sesuai untuk iphone4..
ada pula yang suh beli bb sebb diaorang pun pakai bb jugak~
entahla..

so ini lah my wish list untuk tahun 2010..

jap second wish list would be laptop~ to replace my pc
pc aku problem jugak~ hopefully both leh bersabar till i graduate..

2 comments:

luffy said...

Sye pki dua2.... Dengki x?

luffy said...

BtW; my wish list getting longer n longer....