Wednesday, 18 January 2012

Permulaan yang Samar

18 dari 366 Mukasurat..

Selamat Tahun Baru!! Lambat sikit aku update sebab busy dengan exam..
Exam aku start dari 31 December 2011 till 15th January 2012. 
Alhamdulillah mampu melepasi semua tu walaupun didatangai dengan pelbagai ujian.
Masa tu lah penyakit emosi datang menyerang dan seterusnya buat aku tak keruan.
Sebab MUNGKIN inilah peperiksaan terakhir aku di sini..

Ouh menjawab soalan..

Kenapa tak kurangkan online masa exam?
If kalian di tempat aku, korang mungkin mengerti kenapa..
So sebab itulah aku ada quote sepotong ayat dari lagu siti yang berbunyi begini..

"Pernahkah kau bermimpi, seketika berada ditempatku, 
                 membayangkan pahit manis berlaku, entah siapa yang tahu...."


Sejujurnya setiap hari aku mengalirkan air mata sebabnya aku rasa kesal, aku rasa sunyi, aku rasa sendirian. Mungkin kalian akan gelakkan aku tapi inilah hakikat. Kertas aku pada 15hb tu tidaklah sesukar mana tapi entah kenapa selesai sahaja sesi itu aku balik kebilik menangis bersungguh-sungguh.. Risau mula melanda bilaman memikirkan nasib aku bersama 7 subjek ni.

Wajah-wajah mereka mula datang bertandang..
dari ayah aku, ibu aku, adik-adik, teman-teman yang selalu bg semangat dan segalanyalah~
aku risau jika aku tak bisa buat mereka bahagia dan gembira..

Baiklah tulisan aku berhenti disini,
aku gembira bersahabat dengan mereka yang aku sayangi..
siapa mereka? merekalah yang selalu bersama aku..

~2012 memulakan coretan cerita.. 
mengharapkan yang terbaik untuk semua.


2 comments:

bukankosong said...

sbb paper yg diambik itu adalah ygterakhir

u know wht zaman itu dh berlalu buat saya 4 thn yg lalu

guess what idup perlu diteruskan, yg kat depan ada kebahagian utk diteroka

finally mr wan change ur blog template

wish u luck fren!

WaN HaQQ said...

bukankosong - yup mebe sbb paper yang diambik itu adalah yg terakhir untuk bergelar graduan..

yup yup totally agree..

hahahaha naper ngan template dulu? ni pun main guna apa yg ada jer .. malas nak cari template bru.. hiks