Saturday, 21 March 2009

reality tv yang aku ikuti

"is, malam ni oiam kan?, dah start panggil aku"


inilah dialog saya setiap kali jumaat malam, tak mahu terlepas peluang untuk melihat program realiti tv ini kerana ianya memberi masa bagi saya untuk berhibur dan melihat ragam manusia..


OIAM musim ke dua kalau tak silap saya, siapa yang saya suka? kalau boy's i love to see rizu and gurl's plak mestilah amylea. Semalam rizu nyanyi lagu mercy by duffy and amylea jason mraz, nice and best lor..

okeyla kan..

but the most excited saya tunggu and nak tengok..

for sure american idol season 8, tol ke? there are four idols that i like to watch which are


Kriss Alen


Lil Rounds


Danny Gokey


Megan Crockery

uiks hopefully one of them will win the competition, all the best.. tiba jer kan over excited ni hiks.
akademi fantasia musim ini aper citer? xmahu tengok kot sebab ac mizal jadi host and he's not suitable to be af host for me okey and entahla..

haa saya masih ulang klip kriss alen nyanyi waktu top 11.. best giler..

6 comments:

rizz said...

suke la danny gokey esem glerr

RyZ4L said...

haha..lil round simple n sedap!
and i suke dak yang sore high pitch dlm oiam! suke jeee :D

AlexAlabasta said...

OMG, pilihan kite serupa! Esp Megan, her voice's super-dellish!

Adam Lambert tu agak over la, if only he can tone down... But my prediction is he'll be the next idol.

WaNz iMraN said...

Rizz,
yezzaaa agreee he's ensem


Ryzal
uiks i nak gi tengok dak tu life jumaat nanti


Alexalabasta,
thanks dude for coming to my blog.. agree with you

F A R I Q U E said...

yes...danny 'geek' gokey look deym buff..hahaha motif haqq letak gamba 2??:p sah2 chali n ryzal ber-air:p

WaNz iMraN said...

Farique,
hehehe danny gokey and kriss allen
both i like and suka tgk so itu pasal mereka yang terpilih i letak kt blog ni..
satu bilik berair kan katanya hiks..