Saturday, 21 March 2009

Tagged from Hamizah

Ellop..


Here are the tagged..
this tagged come from miss hamizah..
thanks dear and sorry a bit late to do it..
so let's start..


List these rule on your blog:


* Share 7 facts about yourself on the blog
* Tell 7 unspectacular quirks of yourself
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well links to their blogs
* Link the person who tagged you
* Leave a comment for each blogger


7 facts about myself


++ anak sulung dari 3 orang adik-beradik. ++

++ lahir pada 30 oktober 1986. ++

++ i'm pure kelantanese. ++

++ aktif berpersatuan dari dulu till now. ++

++ suka main bowling walaupun tak pandai sangat. ++

++ gila gadget tapi jarang sangat guna kecuali handphone. ++

++ i'm so sensitive and emotional ++



7 unspectacular quirks of myself


* kalau makan mesti ada beberapa lauk atas meja, even x makan pun

* suka berangan bercuti di pulau-pulau atau tepi pantai and tengok sunset

* tak suka shopping kalau staff duk ikut sekaki, motif ingat aku xda duit??

* bercakap sesorang adalah kemestian kekadang bercakap depan cermin yer

* suka ketawa, kekadang sesorang pun jadik kalau teringat something yang lucu

* akan terus diam kalau ada benda x puas hati ke sebab malas nak bertekak

* tido malam mesti pakai stokin and ada bolster, entah new habit and weird for me



7 people have to do this tag


>> Ritz ( i know he loves to this tag.. hiks)

>> Rhuddy ( sajer nak kenal so that leh la tahu tol x??)

>> Ryzal (sebb dah lamer tengok x update blog tu)

>> Fegha (sebb dia ada tag aku jugak)

>> Anis (sbb i love to susahkan dia)

>> Cali (sbbnya dia jarang jawab tag)

>> haneem ( sbb i nak suh dia bukak balik blog dia motif kan nak tutup semua tu)




1 comment:

fegha said...

uweee~
suda wat.
before kamu tag lg~
hikhik!