Sunday, 1 March 2009

Stress, Audition, Boling and Tiket

Bila baca entry yang lepas, wan tergelak sesorang. Syukur minggu yang stress telah berlalu.Last week entahla setiap benda yang wan wat x mencapai tahap yang memuaskan mahupun kepuasan yang total. Operation gusi tu terseksa jap hidup nak makan and even bercakap, even nak bercakap ngan kekwan pun wan x selesa dengan keadaan mulut macam tu. Klimaksnya hari jumaat hari presentation seminar 2. Dengan tajuk lignocelluso conver into fermentable sugar, i di not perform and sekali tengok macam i know nothing. Seriously memang down and minta maaf kat my group mate. Sebb i'm worst on that day. OMG kalau ingat balik, sangat teruk okey. Gilerla xtahu berapa la dapat untuk seminar nanti.


Malam tu terus i text boy ajak men boling, pinjam keta z terus ke OU, but then penuh and waiting list plak panjang giler so sekian la. We have another choice to go to cineleisure men boling kat situ. So kat situ x ramai orang so a bit lega at least dapat jugakla baling bola ni. Yeah shalin and azidi owner bowling kat situ. Shalin makin kurus mcm ne tu?? Nak resipi kejayaan kak shalin..


Hari sabtu, leh bangun lambat-lambat.. So i woke up at 10.30am tapi yang benci and geram lite-lite biler time tido tu la ramai sms and call, sah2 la wan x akan layan selagi x emergency.. huhuhu. Got msg from mimi, "xmo temankan boy ke?" So terus wan call semua and plan la ke times square untuk tengok boy audition all stars. Sayangnyer boy x dapat, xde rezeki la tu.. yang penting cuba lagi. Audition ni di lakukan secara terbuka so dapatla wan tengok. Cuma persoalannya siapakah hans isac dalam bidang nyanyian and relevan dia untuk jadi judge vokal?? Sorry to say deja moss and noryn tu wan respect la jugak sebb memang dalam bidang nyanyian tapi hans isac..??


Lepas tu terus lepak jap kat old town white coffe sambil tunggu stresser datang. Lepas tu men boling lagik kat time square and terus ke kl sentral cari tiket untuk balik kelantan next week sempena cuti maulidur rasul. Yup cuti jap jer tapi nak balik la tenangkan fikiran and have a good rest before final exam. Join me on that day selain boy and stresser aka zaki ialah meymey,nabila, and mohd..

Next entry pasal gathering blogger's

2 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kikiki...takde judge laen kowt wan...tu yg hans isaac pun ader tuh :D but he also sing lah ngan afdlin shauki tu kan?

haneem said...

jom kita blk cuti kat kelate ramai2 maulud nie..:)