Thursday, 14 May 2009

I'm received award.. OMG i'm speechless

Yezza!! Ola guys, since i was already nominated as best supporting actor in Oscar a few month ago then the result already comes out. OMG i won!! haha.. kidding dear. I just received two awards from other blogger's. One from famous diva pojie and the other one from the creative man ritz. Let me share with my lovely reader's about them..





He's andre.. hehe first time kenal dia dulu itulah nama yang wan panggil.. Kenal through friendster. Peramah ritz ni, selalu jugak la comment kat friendster tu.. then diam for a moment till la jumpa blog dia. Impressed ngan ritz ni coz he will always comment my blog and also blog orang lain. Memang salute sebab wan kekadang macam xde idea nak comment blog orang lain tapi dia ada. Yerla kekadang kita fikir xde orang baca our blog tapi biler tengok sorang komen so macam ada gak orang sudi baca blog kita kan. Kekadang ritz tempat wan bercerita and mintak opinion, best okey bila ada kawan nak layan kiter. hehe. So nasihat untuk ritz makan banyak sikit supaya berisi sikit.. Jangan duk bertanding ngan nuar saper yang berjaya tinggal tulang jer.. hiks.. jangan marah.



Second award come's from diva pojie.. He's diva in the making oopss silap diva dah memang wujud.. matila pasni kena ngan pojie.. ampun yer.. Pojie ni ahli sayap, group of blogger yang meriah dengan aktiviti diaorang tu. Haa first time jumpa pojie time gathering kat pavilion tapi xsempat sembang banyak pun sebabnya wan ni pemalu sikit (kononnya) .. so sembang lite-lite sajork. Tapi next time jumpa leh wan nak ganti tempat pojie? terus pasni xdiajak dah.. hehe jaatnyer aku..


Jap nak pose atas stage terima award ni.. ucapannya:

"Terima Kasih untuk kalian berdua..
yup even hanya blog jadi tempat bercerita berkongsi suka dan duka
medan untuk berkenalan dan sebagainya
tapi ianya lebih dari itu sehingga dapat perkenalkan wan
kepada kawan-kawan baru..
moga blog kita semua terus maju
dan kita terus berkawan tanpa rasa jemu
sayang kalian semua"


p/s: sorry tajuk kali ni gediks sket.. hehe

3 comments:

rizz said...

hehe macehhh tempek award itew kat blog haq..teruskan berblogging ya!

RyZ4L said...

huhu!
kekdah nye..
naek stage kan..
kerinduan. mao lepak bilik haq!
tibe je..:D

WaNz HaQQ said...

Rizz
iyer.. blogging selamanya
bleh?? patriotik tetiba ni


Ryzal
Yezza gi jakarta xde ole2 untuk i kan? mahu i sentap ngan u.. i naik stage u naik podium.. oopss hehehe
rindu datang ler sini ..