Saturday, 2 May 2009

suatu petang di iium health centre

Dr. Juddin: Sakit ape?


Me: Sakit kepala, pening-pening, then demam selsema, batuk dan juga sakit tekak overall badan saya jadi letih dan tak bermaya.


Dr. Juddin: Banyak plak sakitnya



Me: pandang dia atas bawah



few minutes, amik kertas bawak ke pharmacy plak.


haiyoo doktor hang kena kerja weekend kerja je la
dalam banyak-banyak doktor kat iium health centre tu
Dr. Juddin ni la yang paling pemalas..
selekeh jah.. sorry tapi ceq pun tak kebuloq la nak pi klinik tu kalau x sakit sangat..

2 comments:

rizz said...

p je klinik lain haq huhuuu

RyZ4L said...

haha.
memahami sgt.
i die ley ckp..ala..sakit sama..
amik ubat same je la ek..
tp i demand la ckp..please give me xtra vitamin n ubat sesemer x ngantok! hohoho:p len kali haq..u demand je..so dat x yah jmp die kalo demam lagi..dr tuh yg gemuk2 melayu selekeh beruban muke cm nk kne tumbuk kan?? hoho..