Tuesday, 19 May 2009

GVOPJ and Birthday celebration

It's tuesday!! penat gak rasanya skank ni sebab baru pulang dari Johor Bharu. Uat pe di sana? Next entry yer. Neway now nak share ngan sikit aper wan buat hari sabtu lepas. Yup awal pagi lagi dah bangun dan bersiap sebab nak temankan boy pergi audition for Golden Voice of PJ. So yakin jer la cari dewan sivik MBPJ walaupun both of us xtahu.

Sebenarnya kalau tak silap wan ini adalah penganjuran kali kedua and last year pemenangnya ialah anith one of finalis OIAM3. So GVOPJ ni memang best sebb hadiah dia lumayan jugakla kan, so boy just nak cuba nasib.. daftar his number 41. So sambil tunggu turn tu dapatla tengok pelbagai ragam yang menyanyi. Yezza nasib baik mimi xde, kalau mimi ade mesti dia gelak kuat-kuat dalam tu. Out of 100++ yang datang dia akan select 40 untuk ke peringkat suku akhir, and congrat's to boy sebab lepas 1st stage ni.

So dari PJ we went to Putrajaya nak anta boy balik umah, then before that lepak dulu kat alamanda. All his family ada kat situ sebabnya his mom ada bukak kedai makan kat food court rasa, nama kedai tu kelantan. Best okeh sebabnya memang masakan kelantan tanpa diubah menjadi rasa lain. So sebab kami nak pergi JB keesokan harinya so boy mintak his dad tolong service keta, sementara menunggu tu sempat la wan gi join family diaorang karaoke.

Memang best sebb kakak dia , Eira Syazira tu sporting giler and the rest family also.. then mami, mak boy wat kejutan to him belikan baskin robin cake and kitaorang celebrate besday boy in advance la. Siap nyanyi and tiup lilin lagik, melerts habis.. Then lepas karok semua wan drive la balik uia..

tido dulu sebabnya esok awal2 pagi nak gi UTM..

1 comment:

rizz said...

wahh kemaenn g jb hahak