Wednesday, 20 May 2009

Kerana satu panggilan

Tengahari tadi dapat call

Ayah: Hello..

Me: Hello ayah..

Ayah: Duit dah masuk tu.

Me: Okey ayah, terima kasih

Ayah: Kata nak balik this weekend jadi ke?

Me: Lupa nak bagi tahu next week exam so xdapat balik maaf lupa nak bagi tahu.

...

terkedu aku, ingatkan ayah dah lupa pasal nak balik 21hb tu. Betul la orang cakap ego seorang ayah ni sukar difahami jauh sekali nak kita teka tapi sebagai anak tak salah kita dengar kata ayah kerana tanpa beliau tiadalah juga kita. Last week gi JB pun dah on the way baru bagitahu, teruknya aku sebagai seorang anak. Tapi deep down aku tahu ayah memang amik berat pasal semua anaknya cuma dia tak dapat tunjukkan perasaan itu. OMG i miss my dad and my sisters so much. InsyaAllah after mid term exam ni wan balik la. Wan bukanlah orang yang kaya, jauh sekali jutawan tapi keluarga dan sahabat baik wan adalah harta yang paling bernilai dalam hidup ini..

p/s: i'm cry

No comments: