Friday, 8 May 2009

Perkara dalam hidup ini

Hey!! apa khabar semua? thanks kerana masih sudi menjengah blog yang tak seberapa ni. Alhamdulillah demam tu makin pulih.. insyaAllah tapi still kena gi check lagik untuk kali ketiga untuk kepuasan hati wan. I need confirmation from doctor so that barulah leh tarik nafas panjang. Yeah baru seminggu semester pendek berlalu, alhamdulillah even penat dengan demam ni tapi still can focus in class even masih tak faham aper yang di ajar. Nak buat macam ne kalau lecturer masuk duk bercerita pasal perodua dan proton..

Hello i'm bioctech student not mechanical student which are totally different. Bagilah kepuasan untuk beliau bercerita kan. Haaa my short sem a bit boring because most of my batch skank semua doing practical so that a bit bored here in campus, plus mimi, bulbul and fifi plak didn't take short sem, nak berehat katanya. So what else i can do?? sigh** boy plak busy with his training debate coz he will go to sarawak in june for the tournament. So i think bowling and karaoke, this both xtvt akan dihentikan sepanjang short sem la kan??

Congrat's to all my friends yang akan grad soon.. OMG i nak grad jugak weyh dah bosan dah belajar ni.. student life.. i want to earn my own money and get something that i like without asking from my parents. Pening to many thing that i like tapi kena tangguh dulu.. sabar jer la. Eclipse tu pun x habis lagik baca, i don't know why x rasa excited nak baca mungkin sebb demam or sebb i dah lost imagination about cullen's family. So from now on i will try to imagine that i'm part of his family.. look pale and white skin dengan rambut hitam then kemas. Wearing tuxedo.. boleh?? haha

I ingat on 21st ni nak balik kampung, yeah i miss my hometown so much and my family but then my lecturer already make an announcement that on 21 till 27 there will be a mid term exam. OMG can i kill him?? off course i can't so let it be la kan, impian nak balik kampung tunda lagik.. sigh** Untuk short sem ni i 've got two new roomates, one local and one international. Thank GOD coz yang international tu from thailand so that asian people.. senang nak deal. Plus both of them jenis pembersih jugak.. terus aku jadik stalker kan?? hohoho..

Haaa OIAM dah habis.. AF? i hate to watch that program this year.. everything is suck!! sorry but that's my opinion. Latest i read from news paper about AF Masuk.. haiyoo dah kuar no need to masuk balik la. Plus skank ASTRO dah ada lambakan penyanyi AF, yang gah hanya pada kuantiti bukan kualiti. American Idol season 8 plak dah tinggal top 3. I wish kriss allen and danny gokey will be at the final.. i dont want adam lambert coz i dislike him can i? Okeyla dah banyak aku merepek..

Okey sebelum aku tamatkan entry ni. Suka untuk berkongsi satu ayat dari khutbah tengahari tadi di masjid iium. Yang dibacakan oleh seorang delegasi from Bosnia and Hezergovina. He said:

" Non-muslim didn't love each other but they do respect each other
on the other hand
Muslim people love each other but they do not respect each other"

1 comment:

rizz said...

mmg plastik sgt af hehehh..