Wednesday, 27 May 2009

Exam again!! ~ good bye


Comelkan? Pertama kali wan tengok pic ni kat blog saper ntah terus suka. Tupai, selalu la wan tengok tapi bukan dalam jarak yang dekat. Alhamdulillah pagi tadi selesai paper math 4 untuk mid term exam, i'm not belong to group of excellent student so before exam wan memang stress giler, even a nite before exam time wan duk wat revision wan nyanyi then segala. Biler stress tu wan akan jadi pelik la kot, i mean my emosi up side down and everything messed up. **sigh. thanks jugak kat kawan yang ada di kiri kanan wan, even we all almost all student in that group memang xsempat jawab exam tadi. Yezza tutor yang jaga, memang la dia x strict in term of jaga tapi ting tong of tengok timing. Biarlah malas nak citer, cukup cukuplah benda berlaku pada hari hari semalam dan termasuklah hari ini, let by go

It's 3am when i continue this entry.. yeah i can't sleep so i just read few blog, yang mana pertama kali wan buka pada pagi ni.. Nice to read other's story about their life.. So it's make me smile, i dunt know why but i feel okey and thankful to Allah s.w.t for what was happened to me. I try to be me in this blog then everything that i shared here is based on my opinion or what i saw around me. You like it or not is none of my business!!


Love HaQQ
XOXO

2 comments:

RyZ4L said...

melerts!!
sakan wat stetmen diva d situh:p
la la la...i maseh happy nie!!:))
haha~ nanti story mory kt u ahad nie tuk detail why i nga happy..hahah!

owh..exam math ke wanz?
aiyoo..i sangat memahami okeh!
masa sangat x cukup! Math 4 plak tuh..i paling tak berapa minat..probabilities sume tuh kan?

anyhow~ gud luck with ur exams yeah! let by gone b by gone..jangan dok pikiaq2 ok :)

rizz said...

gud luck hahah wah si ryzal da curik words i tu melerts wakakaakak