Wednesday, 13 May 2009

Aku nak holiday di situ..


Kalaulah dapat bercuti di situ bestnyer.. Uiks before that pic di atas wan amik dari nuar's blog. Nak jadikan desktop wan, tetapi because of this pic wan mula duk berangan nak gi bercuti and so on. Yup i love pantai.. entah naper tapi memang menarik sebab laut tu kan luas, bila kita tengok laut yang luas tu maka lapangla dada wan..

Semalam wan duk bersembang dengan kawan pasal pulau perhentian then terusla wan google tengok siap google earth lagik okey.. memang gigih sket kalau bab nak berangan ni. Huhu siap check harga pakej and chalet lagik.. Memang menarik tapi yang down jer kalau pergi pun me xde kamera which is motif nak gi bercuti xde kamera.. so nantila dulu.. terus wan request new camera from saper lagik kalau bukan my dad, punyalah malas nak simpan duit sendiri. huhu.. tengokla ada rezeki dapatla bercuti. Lagipun jeti pulau perhentian tu kat besut which is dekat jer la nak gi situ..

Hurm biarlah aku teroka negeri aku dan negara aku dulu sebelum aku terbang ke tempat orang, tapi andai ada rezeki aku tak menolak untuk terbang ke negara orang. Semuanya terpulang pada rezeki masing-masing. Kes pantai dan pulau ni till dalam mimpi wan pun masuk okey, al kisahnya i went to one island ni berdua tapi tak nampak muka si dia.. motif tak berwajah? tapi entah bila sedar jer wan senyum sorang-sorang.. adakah aku hanya bahagia dalam mimpi sahaja?

p/s: sorry nuar copy your pic ni without permission.. nanti wan bagi coki-coki

2 comments:

rizz said...

jomm holiday citu..cm sipadan island jek hahahaa

Cik Wanie said...

wah bercuti yer,
apapun happy2 alwaz....

tenangkan sepenuh ketenangan di situ yer:)