Monday, 13 October 2008

Weekend and Wish List

Hey !!~

Diary hidup ni, wan teruskan.. hiks. Last weekend after having a few problem and so on, wan pun plan la nak kuar tengok wayang and jalan sesorang kan.. Yeah I like it lepak kat suatu tempat yang boleh tengok karenah orang.. But then lain jadiknya, a nite before wan text adam bertanya khabar.. then I got a great news dia dah dapat kerja baru so thankful to God for the job. Yes he’s already facing a hard time in his life so as a friend wan support la, bagi semangat and so on.. Then wan dapat idea ajak dia tengok wayang, so aper lagik on jer la but dia ni x suka tengok citer yang mengarut, plus xde value.. so pening nak fikir citer aper.. so wan paksa dia temankan wan tengok citer Mamma Mia!!, at first dia xnak but mengalah jer laaa..


So on Saturday morning wan already at klcc around 10am, collect ticket then pergi breakfast kat dunkin donnut bawah Avenue K, actually wan nak tengok scenario gak, so scenario wan tengok sesorang pastu baru la tengok Mamma Mia with adam.. Senario kol 11.20 pagi, next movie around 2.10pm.. After breakfast terus ke TGV, erm citer Senario tu sangat membosankan, I mean lawaknya samer jer, xde la macam yang dulu-dulu, plus x macam filem.. drama jek. So rasanya ni la citer paling membazir wan tengok.. So kuar dari TGV, wan pi lepak kat Kinokuniya, memang tempat tu selalu wan jadikan tempat menunggu plus tengok magazine and few motivational books.. He’s not late at all kol 1.30 as promise dia sampai, chat jap then terus masuk cinema..

Yeah citer Mamma Mia tu superb gak for me, lagu yang dipilih semua best, pemandangan yang sangat cantik then I keep singing all the song macam ne tu? Adam dah marah tapi pakcik kat sebelah wan nyanyi lagik kuat so how?? So one of my wish list nak dapatkan Album soundtrack filem MammaMia.. hopefully I can get it soon.. Pas tengok Mamma Mia, we have lunch at Chilis KLCC, then bersembang jer discuss few issue and so on, kuar jek dari situ, Adam ajak lepak kat taman, but wan sajer nak jalan pi Pavillion, so berjalan la kami ke sana, beli Jco then pi jap kat Kedai celcom and home plus tengok gallery yang jual lukisan.. then singgah jap kat Tangs tengok promotion CKiN2U pop, waaa one of my wish list, I love green one sebab baunya smooth jek..

From Pavillion, we all balik ke KLCC and having dinner at Subways Avenue K, wan x makan pun, adam jer yang makan sebab wan still kenyang and donnut pun wan makan satu jek, the rest bagi adam la.. huhu he’s skinny so xpe makan banyak-banyak pun.. Wan baru perasan, handphone SonyEricsson yang latest and wan memang aim nak beli dah masuk pasaran.. W980i uwaaa there are so many thing yang wan nak beli so start from this month till October next year wan nak tengok dapat x beli semua tu.. Pas dinner situ, we all pun balik laa.. sampai kat kampus dah kol 11malam.. then tidoe..

SUNDAY!!~


Aiyak.. wake up at 10.30 am itupun sebab terperasan ada sms masuk, so balas then dah xleh tidoe.. bangun ngadap komp dulu then termenung sambil dengar lagu Way Back Into Love, yeah lepas tengok movie Music and Lyrics, wan fallin inlove with this song.. Then eddy ajak pi alpha angle katanya nak beli something, so untuk relaxkan otak yang kusut dan berserabut ni I get ready then 11.30 siap.. Alpha angle tu xjauh pun dari kampus wan so pastu we have dinner at Secret Recipe, semua ni idea athief.. macam ne tu? Dalam diam rupanya dia selalu makan kat Secret Recipe.. hiks


I have Macorone Prawn and Cheese.. yuck x suka langsung.. sebab so oily.. then drinks I have frosty lemon tea.. Eddy and Athief punya makanan wan lupa, hehe lepas makan balik la but otw nak kuar singgah jap kat pdi then athief shopping lagik.. hehe.. baru balik, sampai kampus around 3 pm kot then wan rest sambil otak duk fikir what should I do.. hurm end of my weekend.. So far so good it’s maybe my last weekend going out because, exam is coming soon so everything wan nak get ready and nak concerntrate on my final exam.. yes memangla otak sekarang tengah kusut semua but let it be la yang penting wan x nak gaduh ngan orang or bermasam muka..


To adam, eddy, athief thanks for make my weekend end happily..


Lot’s Of Love

~ WaNz ~

2 comments:

Ir.rIZZ IrHAmy said...

hehe cm best je kn heset sony tuwwww

WaNz said...

Yup handphone tu besh tapi haq xdapat nak beli lagik sudey.. hiks.. xpelah pasang angan-angan..