Friday, 10 October 2008

Movie Marathon

Hey !!~

How are you?? Still berhari raya? mestila kan? open house semua till la end of this month. Okeyla asyik duk cerita benda yang dah lepas lama aper kata skank kiter cerita benda yang berlaku dalam minggu ni.. Rasa malas lepas raya ni biasalah kan.. tapi gigihkan diri gak sebabnya exam is around the corner.. Awal minggu tu satu kelas jer ada tapi wan ponteng hiks then tidoe jer kat bilik sebabnya cuti raya bukan leh tidoe lama-lama mesti bangun kemas pape yang patut yer la mood raya.. tergelak gak fikir time nak balik raya semua muka happy tapi time nak balik semula ke bandar semua muka masam jer.. hiks.


Mood wan in this week memang terok giler. asyik nak marah orang jer then a few people jadik mangsa.. so sorry from me. Tapi in this week sedey giler.. biarlah wan xnak cerita pasal tu hopefully next week ianya kembali ceria dengan semangat baru, wan sempat tengok gak movie yang dah lama release kt panggung tapi x sempat nak gi tengok kat cinema so tunggu jer la kekwn download.. antaranya :





Filem the mummy ni yang paling wan suka.. yeah i love to watch dato' michelle yeoh.. proud gak tengok malaysian berlakon di samping nama-nama besar di hollywood itu.. Yang penting she's gorgeous..




Filem ni pun one of filem yang wan memang tunggu nak tengok.. i don't know why. Memang citer ni menghiburkan, the best part masa nenek gurl tu amik thunderbeat kalau x silap la but for sure benda tu one of the sex toys, but nenek tu jadikan kalung.. glow in dark ahaks..





I'm not single .. citer ni dah lamer release, kalau nak gi panggung memang tak berbaloi la kot so i just wait to watch at home, but sedeynyer raya ritu tak sempat wan nak tengok dari mula sampai habis.. dah hujung-hujung baru tau citer ni ada kat tv.. macam ne tu?? overall dalam citer ni farid kamil just pakai jacket adidas jer then semua jacket tu menarik then sunglasses dia time kat kubur tu stylo habis..





Get smart, nak tengok citer ni sebab anne hathway yang berlako, suka sangat tengok dia berlakon dalam filem devils wear prada kot.. she's gorgeous too.. overall citer ni best gak, instead tembak-menembak or kekerasan, sumtimes we have to understand other's people feeling and so on.. believe me k.


Overall ini citer in this week.. i also got a called from adam.. dia dapat kerja, alhamdulillah so nanti kite kuar celebrate on my bday la k. hiks kiter wat 2 in 1.. huhu okey la dat's all for this entry have a nice day..


Lot's of Love
~ WaNz ~









No comments: