Thursday, 16 October 2008

Jamuan Raya Dept.

Hey !!~


No more DRAMA.. hehe then wut else i can say rite? Alrite just forgot about that, but that drama not make me happy at all plus i just look down to myself then keep thinking about sad moment and my weaknesses.. Now it's time for me to look forward then keep moving to understand and learn what is life all about.


I'm so sorry for those who text me or call me.. lately i just not sign in at ym then i just put my hp inside my cupboard. Kenapa? because i want try to forget somebody, yes i admit i can't.. but at least ia dapat wat wan fikir benda lain jugak. Sedey still ada tapi reez tu dah tego wan asyik sedey jek.. so meh wan x sedey but x happy pun.. macam ne tuh?


Yeah petang tadi dalam hujan lebat berlangsungnya majlis jamuan raya department biotech engine.. thanx to my friends anol coz bg tumpang untuk ke tpt kejadian, kalau x ujan wan leh la gi ngan motor jer.. huhu, dept we all ni paling sikit lelaki kot, rasanya la or kalau ada pun semua alim-alim hiks matiler.. Okey majlis start around 5.30pm, semua duduk bersama mentor masing-masing.. my mentor is Assoc. Porf. Dr. Hamzah, origin Kg Baru, KL.. haaa dr. ni baik sangat and sempoi jer, i mean u can share anything xdela nak cakap pasal study jer, plus kalau nak citer pape tadi dia memang galakkan. ramai tadi mentee x datang, sangat faham kerana hari hujan.. dlm group tadi ada farahana,hanim,rissa,hanan,farid,saiful, then alamin sasan..


Beofre that wan mintak maaf, x sempat snap duk sembang and makan jer, plus tadi semua lect ada kan so tetiba jadik baik sket.. Makanan tadi ialah lemang, rendang ayam dan daging, nasi himpit kuah kacang, roti jala and kuah ayam, buah-buahan then puding ceramel, so wan lepas la terkilan xsempat mkn semua tu kat rumah raya ritu, pelik sgt biler fikir balik, aper wan wat till xsempat rasa semua tu.. hiks k la esok nak pergi site visit plak, dunt worry i will snap some picture..


Lot's of Love
~ WaNz ~

2 comments:

you are now in my zone said...

nyum nyum :)

WaNz iMraN said...

Thanks nuar.. yeah yummy.. hiks