Sunday, 19 October 2008

Makan-Makan Raya ivec08'

Hey!!~


Jamuan raya lagik?? yes off course.. huhu raya kan sebulan.. Okeyla kali ni bukan open house sesiapa, tetapi lebih kepada perjumpaan semula then juga merayakan Aidilfitri.. Sempena Syawal kali ni, dan juga lebihan bajet yang banyak untuk our program last year ivec 08' our x-programe manager, ustaz hanif ( hiks ustaz, sbb dak alim ni) and assistantnya ustazah Suwaibah ( hiks ibu mithali, dr raha yang bagi) telah mengadakan jamuan raya yang sederhana tetapi meriah.. Wan tiba ke tempat kejadian around 8.20pm then tengok makcik2 semua duk potong lemang and sebagainya.. me as usual, tukang tengok then merapu kacau orang sana sini.. so ini antara makanan yang ada.. pelik sket sebb ustaz kiter combine with western food which is sangat kontra..







Lemang.. Pizza hut.. Mee Hun goreng.. Satay.. Nasi Himpit.. Kuah Kacang.. Biskut Raya then Spaghetti.. Huhu minum plak fresh orange kot. Huhu but biler wan dah jadik giler kuasa like wan plak wat open house so aper lagik, wan sempat makan sikit jer.. huhu just amik nama untuk makan jer.. lihatlah next picture



















Hurm semua konsep makan berselerak then suka hati.. Jamuan ni diadakan di satu corner dalam bangunan kuliyyah engineering. So macam santai jer.. Itu my pic with my aweks.. hiks mati wan kena bantai ngan bf zurin nanti.. she's my good assistant then time mintak sponsor tu paling best.. from one place to another place, lucnh in the car and etc.. thanks zurin coz u sempoi sangat.. hiks


Semua yang terlibat adalah student engineering gak, so salah silap pada program yang lepas harap dimaafkan semoga ikatan perkenalan ni kekal sepanjang hayat.. suka-duka semasa program tu adatlaa.. yang penting enjoy.. sedey jap.. lupa wan minta maaf gak to all coz wan sempat rempat satu pizza large but then otw to my room wan dah agihkan to ivec komiti gak so fair la kan.. hiks


erm wan wearing old baju melayu tu.. sudey.. naper x pakai yang paling latest, sebb yang latest terkoyak disebabkan iron.. itulah akibat kalau kepala asyik sedey then teringatkan somebody till semua kerja jadi haru-biru.. sedeynya baju melayu tu baru lagik..


Lot's of Love
~ WaNz ~

3 comments:

Anonymous said...

egiler mamat baju ijau tue
nak kenal..nak mintak sain

Anonymous said...

ensem giler mamat baju ijau tue
nak kenal..nak mintak sain

WaNz iMraN said...

Hey !!~
huhuhu i think i know who wrote this
ni peminat lama dia kot..
peminat yang xngaku suka dak pakai baju hijau tu...

or

sorang lagik adalah...
fikirlah sendiri.. papepun thanks k for visiting my blog.
byez