Friday, 24 October 2008

Open House and Photoshoot

Hey !!~

Olaa to all, yeah dalam kesibukan mengabdikan diri pada buku dan perkara sewaktu dengannya, wan masih menerima jemputan ke rumah terbuka, actually it will call as private open house macam ne tu?? Okeyla pada 23 Oct 2008, one of my friends organize ler open house ni kat rumah dia di bukit sentosa, Rawang. Motif open house ni dilakukan sempena hari raya dan juga rela dengan paksa macam ne tu? huhu just kidding. Okey la tuan rumah yang bernama amirul ini telah mengadakan open house secara simple but meriah dengan kehadiran kami semua. Lagipun we all semua sedang get ready nak exam bagai so kira okey la ni..


Duah buah keta bertolak dari campus menuju ke rawang, me, nik and bulus, naik keta ryzal.. Erm nak kata lama sangat dari iium tu xdela lama sangat cuma u ol akan jumpa town, pastu jalan besar, jalan kecik, bungalow then jalan sempit, hutan, barula sampai umah dia.. matiler konsep aku yang sentiasa jahat ini. Sampai jer di sambut oleh pak guard yang muka ketat, mungkin sedang memikirkan untuk sambutan deepavali nanti, xdapat cuti agaknya.. Anol yang sedia maklum di mana umah mirul terus jer pi.. so we all kete blakang terus jer la ikot.. Wah area umah mirul ni sunyi sangat.. besh okey.. i like this place.


Masuk jer makan, habiskan pape yang ada.. sepahkan pape yang patut then yang paling penting sapekah yang menumpahkan kuah soto di atas meja?? ishk ishk behave okey. LOL.. we all sampai dalam kol 3 lebih kot, lepas makan, sembang then terus ke acara photoshoot.. Sebab we all bawak model sekali so mmg kalau ada 101 shoot, 99 adalah muka orang itu.. wah jgn carut i k. hiks.. yang penting memang sonok.. Bertolak balik dah kol 6.30 ptg then tiba di iium around 7.45 malam, masuk bilik tido till 8.30.. sebab ngantok sgt dalam kete tu.. huhu


Then kol 9pm muslim, my groupmate datang nak discuss pasal final assignment yang kiteorg kena submit, edit here and there, konsep copy paste, then tadaaaa.. siap. I continue study lepas puas menganyam ketupat then kol 2.30pagi tetiba gumbe and acap baik hati sgt ajak wan kuar pusing-pusing sambil si gumbe nak belajar bawak kete.. Terus kuar till la ke suatu tempat yang dah lamer wan xpi (kenapa, sebb ada org tinggal kiter, yerla saper la kiter.. motif??) huhu. Eloo mana la ada org lepak sebb pi pun salah malam.. hohoho papepun hilang kerinduan nak lepak situ.. lol. Balik iium dah kol 6pagi, masuk bilik siapkan pape yang patut then tidoo.. Nytez


Itulah citer wan kali ini.. actually ini second last entry b4 final exam.. last entry before final exam dah siap cuma xleh publish lagi.. tunggu.. Actually welcome to ryzal and haneem in a world of blogging. Already link both of you, thanks to all my reader.. yang membaca then terus komen kat ym, saper kah itu?? hiks.. Erm currently my mood okey, study erm still worried coz final exam soon, just menunggu satu hari yang indah bagi wan.. Nak tahu rahsia, it will revealed in next entry. Okeyla thanks muahx.



Mirule a.k.a Tuan Rumah






We all yang memeriahkan suasana


Makan-makan



Lepas makan, tengok tv



Nick try setting camera.. actually pose jah



Kononya nak melompat, tetapi kerana kenyang pic melompat xjadik



Akhirnya...



Lot's of Love
~ WaNz ~

5 comments:

you are now in my zone said...

meriah ;)

rizz said...

waaa kemenn open house,photoshoot bgai:p

WaNz iMraN said...

Hey !!~

to Nuar,
yeah itu la yg kiter maw huhuhu
kemeriahan hiks


to Rizz,
haha over kan
dah la kat umah orang
but then terlompat-lompat..
but xkesah pun, LOL

RyZ4L said...

agak la. aku nak memuki boley??:p
haha. siyal kan. dlm baek2 ade ketupatnye. haha~ owh. 99 from 101 pic tuh ke?? mesti model kete wira itam yg plat nye tertanggal kah? haha. ohoh. kuar malam ke? x gtaw pon!:p memandu katenye. howeva. my nyte was sooo totally fun!! best sgt! later i bwk u k. hehe. owh. pelbagai budak i jmp d "u know where"..haha! photo. Xclusive je:p eh. ckp mende laen plak. anyhow~ all d pixs r really nice:))) siyal je! da amik awal2 dr merul!! meriah gambar kite!!! suke!!!! (panjang nye jal tulis. ley wat post kt blog wanzzz!! haha)

Tengku Li said...

glams habes u olznye pics. jeles bile tatap.

harus siapa insan yang baca pastu komen di ym? motif?:P