Monday, 20 October 2008

Once In A Blue Moon..

Hey!!~


Setelah Lama mendung dan hujan, langit kini mula menampakkan kecerahannya dibantu oleh sinar matahari. Begitulah kot perasaan wan. Alhamdulillah biler wujudnya masaalah with somebody that I care yang akhirnya timbul banyak salah faham dan after a long time for me, cerita itu di abadikan dan hubungan itu pulih.. Yer sangat terasa, gelak tawa, cerianya dia, happynya dia kini tiada lagi, bagai dipaksa kembalinya ia sekadar menunjukkan kami masih berkawan. Mesra?? Sudah hilang kerana mungkin akan mengakibatkan salah faham semula..


Jauh di sudut hati rasa bersalah dalam diri wan masih terasa, andai masa itu dapat diulang, ingin sekali wan tukar jalan ceritanya.. Tetapi itulah kehidupan.. dalam tempoh itu I just wake up dan itu menandakan hari siang untuk wan pergi kelas dan melakukan aktiviti seharian, but dalam tempoh ni sangat bagus untuk diet sebab xmakan sangat kot.. just once a day itu pun ntah pape yang wan makan.. handphone semua wan letak jauh-jauh sebab itulah punca segala salah faham akan tetapi handphone jugalah yang merapatkan jurang antara kami..


Aaargghh.. hari ini, wan mungkin senyum kembali.. senyum wan dalam ketakutan, takut kalau kejadian semalam bertandang kembali.. After gath raya ivec 08, otw to my hostel I keep thinking what should I do.. sambil tu tenang tengok keindahan malam disini. Sampai bilik i make a decision wan kena sms dia, yeah kalau berkawan tapi xnak mengalah letih la kan? So wan anta msg, x mengharapkan respon just kalau dia baca okeyla.. then dia reply my msg.. so okeylakan.. but mungkinkah keadaan akan kembali kepada sediakala.. cerita pape, share sumthing and etc.. I dunt know..


To you my friend thanks a lot. Yes I’m not an angel far away to be perfect. I know at that time my anger control everything till I can’t think rationally. Even the word I hate you is not truly the words that show my feeling at that time. You know how I feel then; I have many friends but u know why you are so special to me. Also thanks for give me a chance, I know I totally hurt you and your feeling. I think that’s all I can share with you and all the readers. I want you to smile again, happy again and everything hopefully remain the same even it is impossible I think. I still have hope for that..


Lot’s of Love

~ WaNz ~






Just for all my friend and special for you and my goodfellas

1 comment:

RyZ4L said...

bo strong WANZ!!!! jgn invi2 ym dah!!:p