Tuesday, 14 October 2008

Exam Coming Soon

Hey!!~



Salam .. Cepatnya masa berlalu, skank dah tiba di penghujung sem 1 sesi 2008/2009 bermakna final exam dah x lama lagik.. huhu sudey nyer.. ikhlas sem ni rasa cepat sangat then banyak sangat cuti till xdapat concerntrate study (alasan sangat). Ahaks.. erm neway biler tulis entry ni 3 class already habis then lect dah bg masa untuk study.. Alhamdulillah.. so bermula dari saat entry ni di tulis wan dah mula revision.. so blog ni mungkin akan bersawang tapi mungkin ada 2 3 entry lagi before wan fully rest from berblogging.. jadual final exam dah kuar pun.. uwaaaa sem ni ada lagi satu hari 2 paper, dah ler both paper susah mesti wan jadik tertekan sesngt.. exam period start 28th October 2008 till 8th November.. tapi paper wan hanya pada tarikh ini :- 31st October 2008 ( 1 paper); 5th November 2008 ( 1 paper); 7th November 2008 ( 2 paper); 8th November 2008 ( 1 paper).. hurm by the way wish me luck and maafkan wan for anything, I mean salah silap ke, terkasar ke, or coz of my attitude ke.. maa yop!!~


Lepas exam I will start semester break for 1 month 1 week I think, inilah cuti paling lama since jadik student kat iium ni.. cuti lama disebabkan few kolej kediaman nak direnovatekan so yahoo we will get new furniture and so on. But then wan bukanlah dapat balik kampung sepanjang cuti tu.. Sebabnya I have to be responsible for baktisiswa and join jadik committee for royal debat inter-varsity 2008.. so most of the time wan ada kat sini jer la.. huhu


Till then keep in touch..


Lot’s of Love

~ WaNz ~

No comments: