Sunday, 26 October 2008

Separuh Hari Yang Besh

Hey !!~



Uwaaa ini bukan entry yang di janjikan.. Yeah wan ingt after previous entry, wan nak stop dulu then post jer la one entry yang dalam draft tu, but then really wanna share with you guys. Hehehe, my saturday was so blur, tired, and happy. I woke up at 11am i think after i slept at 5am, wah spend some time to study laa.. hehe rajin x??


Bangun jer pagi, seperti biasa on komp, sign in ym, check blog, friendster and myspace then termenung then still tgk all note yang berterabur atas meja.. huhu. Then eddy buzz kat ym boring katanya and ajak kuar, but then mencari keta sesaper yang sudi untuk dipinjam mahupun disewa.. yeah, after a few minute dia buzz lagi katanya ada org sewa keta half day equal to 40bucks so for me murah la kot, aper lagi on jer la.. He's plan nak kuar je tapi have no idea nak pi mana, dia gtaw my friend ubi nak itot, okey la leh join jer but then after a few second cancel plak, so that i call zaki and fiq tanya-tanya nak ikot x, so they all konfem.. actually bangun jer i terus call zaki, mana tahu dia nk kuar x ajak, harus wan sentap nanti.. hehe


Tanpa arah tujuan, mahupun halangan we all terus ke one utama kat bandar damansara, sampai jer situ blur lagik xtahu nak wat pe, after dah mcm penat ngan semua tidak capai kata sepakat we all have lunch at secret recipe.. wan mamam spaghetti meat balls and drink frosty lemon tea. yummy kenyang k. Lepas tu terus ke bowling, nak tengok wayang pun xde yang besh so main bowling 2 game.. after lepak few minute wan dapat sumber inspirasi, mati ler.. xdaklah gurau jer.. semua tu rahsia peribadi wan la k. No need to share here. 1st game zaki,zaidi and me dpt 126 then second game zaki lead 150, wan 119 kot then seterusnya mati ler x ingt yang penting wan bukan la reti sgt main bowling just for fun..


Kuar dari One utama, terus yakin nak gi klang, motifnya x diketahui, ikut sedap rasa dan hati jer, but then half way jalan macam dah xde motif sesngt kenapa nak pi we all patah balik then pusing shah alam jap, tengok-tengok uitm, then pusing-pusing before balik kl then terus ke pavilion, kat sini just window shopping. Yes i have a few thing nak beli tapi xde kat situ, mcm ne tu, redha dan pasarah jer la.. huhu kuar dari pavillion dah kat kol 10mlm then terus having our dinner kat kak mah tom yam di kampung baru then balik iium, kota larangan dari segala bentuk kemaksiatan, LOL.


Overall, kekadang bagus gak kuar tanpa arah tujuan ni, sebabnya memang besh sebab bawak kete sesedap rasa dan akibatnya wan lenguh kaki and tangan ni. Next time leh try lagik cuma kena plan la at least sbb nanti semua berterabur then x effective.. To all zaki,eddy and fiq, thanks to all and enjoy sesngt today before exam soon.. Like i have celebrate a big day in advanced.. erm nak tidoe dah nytez muahx..


p/s: pic semua kena tunggu eddy bagi.. sabar ek. xde pic menarik sgt pun sebb wan driver so xsempat nak snap pic bagai..


Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: