Tuesday, 20 May 2008

WeekeNd With WaNz

Hey Ya!!~


Sempena cuti 4 hari yang lalu..
termasuk wesak day..
wanz pun dah blur sebb cuti lama sangat..
hik hik..

Actually
this weekend, banyak masa wanz study..
sebbnya mid term exam next week so pulun jerla..
ahad wanz kuar jap temankan nazmie
pi cari sumthing utk next weekend punya program..
as usual kawan wanz yg ni pun cerewet gak
so aper lagi 4 tempat wanz temankan dia..

dari times square ke sungai wang..
pastu dari mid valley ke the gardens..
finally jumpa jugak la brg yang dia nak beli
hahah yang penting wanz menang
sebb jalan jauh tapi still maintain
hehehe pasni jgn serik eh nazmie..

Okeyla
but 1 thing yang wanz tahu
nazmie ni ramai peminat tol..
giler la future playboy kt uitm ke?
ada jer awek yang dia kenal..
hahahaha
well orang mcm dia ramai kot peminat..
c u dude next week..


Oteila itu jerla cerita wanz di hujung minggu
that' all
see u later
take care..
Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: