Sunday, 11 May 2008

Teman


Hey !!~


Entry ni special untuk my buddy too!!~
Happy Birthday
To
Mohd Nazri
a.k.a
Nayie !!~



Dalam diam dah kertu dah mamat ni..
Hehe xdelah still young..
Sebagaiman aiman, itulah jugak nayie ni..
Since secondary school aku kenal dia..
Orangnya simple, diam, and baik sesangat..
Kalau x suka dia diam jer..
So beware k, kalau dia diam tu..
Cuma skank ni aku get confius aper yang dia tahu pasal aku..
Later u should story to me k..
Thanks also kerana bagi gue advice..

So my wish :
Semoga hidup kamoo di hari mendatang di limpahi kerahmatan dan bahagia di samping si dia..
All the best and good luck

“ Friend in Deed is Friend in Need”

P/s: wah x sabar nak ketemu kamu and si dia nanti..
Then we celebrate later la beb..

Lot’s of Love
~ WaNz ~

1 comment:

alqill nohara said...

nazri yg senyap + tak byk ckp + malu2..hehehe...tp die tetap mohamad nazri abdul manaf...