Tuesday, 13 May 2008

Semasa : Aku Demam

Hai !!~
Mendung jer pagi ni.. erm atau kawasan aku jer? entah ler.. bangun pagi hidung dan badan dag rasa x selesa.. feel so tired and malas sangat.. neway bangun jugak prepare untuk pi kelas.. Neway nak sentap pun ada jugak tapi sket2 sebbnya kelas kul 9pg tapi entah kemana perginya our tutor, so that lect subjek tu sendirik jadik tutor.. kul 9.30-10.30.. ok ler.. cuma dalam kelas aku jadik blur and sgt keliru ngan instruction lect.. pastu selesaikan lah a few question.. huhu..

Also dapat one sad news.. maybe aku x dapat attend my buddy punya convocation next week coz ada mid term exam.. so nazmi i'm so sorry dude.. but aku temankan kamu pi shopping a few thing this weekend k.. ( still hope lect tukar tarikh mid term exam tu ) Tadi aku dah amik bfast + lunch.. hopefully it is enough kerana aku nak prove sumthing to a few people.. erm insyaAllah ianya berjaya yeay !!~ tapi masih awal nak kata aku berjaya or not but i hope so..

Kol 12 jap lagi nak pi ke pusat asasi jap.. nak settlekan a few thing.. huhu ginilah tanggunjawab sebagai abg long kan? erm even penat but i have to go.. just for my sister.. haaa credit for kroul coz nak tolong aku.. sebb dia bawak keter so aper lagi aku nak nyusahkan dia la..
ok la dat's all i think untuk pagi ni...
daaaa
Lot's of Love
~ WaNz ~

1 comment:

Mr. Manager said...

Drinks lot of fluids, take vitamin C and rest.