Thursday, 15 May 2008

Semasa : Mr. Manager

Hey !!~

Erm.. waa dah tengahari.. wanz baru pas breakfast actually including lunch.. dah lewat plak breakfast sebb pagi tadi xsempat before pergi kelas.. gini la hidup orang bujang.. okey last entry wanz gtaw wanz demam, alhamdulillah sekarang dah ok.. thanks to Mr Manager sebab sudi jenguk blog wanz yg x seberapa ni.. yup Mr. Manager tu dah terkenal satu malaya.. itulah proud jap dia jenguk my blog..

erm wanz skank tengah aim nak turunkan berat badan yang dah totally kena kutuk.. tapi thanks la kepada yang kutuk, tegur, bg nasihat.. at last wanz skank btol-btol nak turunkan.. hehe. Haaa last week, wanz dapat information yang mid term exam wanz will be on 24th May 2008 which is same date ngan convocation nazmie.. sekarang dah arrange kot supaya wanz dapat attend dia punya convocation.. yup dia tu kawan baik wanz gak so wanz mesti pergi..

but before that this weekend nak temankan dia pi shopping.. dia nak beli aper ntah.. lagipun wanz skank xde keje sangat so boleh la.. wanz pengkritik tetap boleh? hehe okeyla wanz dah nak study so see u later with that take care.. daaa


Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: