Tuesday, 27 May 2008

Si Penjual Burger

Hey !!~



Aaaarghh dah midnite pun.. tapi wanz rasa lapar plak sebabnya petang tadi time dinner wanz just amik seketul ayam.. time tu takdelah rasa lapar sangat pun.. just alas perut..


So at the same time my rumate semua nak gi beli makan sebb diaorang pun tak makan lagi.. so pergi la wanz bersama diaorang.. dah tiada aper yang menarik di mata wanz so wanz pun tapaula burger ni.. abang yang jual burger ni memang terkenal ngan emos dia.. entahla aper tak kena.. kekadang konfius..


Wanz orderla and terus lepak with fiq,hafiz,zahid while nyck plak duk sebok ngayat akak kat café tuh hik hik !!~ then burger pun siap so wanz pun pi la nak amik.. first mmg salah wanz sebb bayar guna tangan kiri sebab tangan kanan duk pegang hp,wallet and kunci and malas nak tukar.. jadi terdengarlah suara si penjual yg emos itu


“orang bagi duit guna tangan kanan”


Wanz just tgk senyum and blah.... entahla mamat tu sah sahla pasni gulung tikar.. actually dah second time wanz kena tegur.. first time dulu sbb wanz Tanya dia fish burger ada jual ke.. bagi wanz biasalah Tanya sbb x semua menu yang ada tu available.. pastu dia jawab kat wanz dengan muka penuh hasad dengki boleh?


“kalau xde takkan la saya tulis”


Geram plak nak jawab habis kalau xde nak cabutla signage yg dah wat elok2 ni.. sengal kan.. huh.. wateva it is.. pasni dah xnak dah gi beli sendiri.. kalau kirim ya..huhuhu.. idup ni banyak dugaan.. ntahla wanz skank rasa lega and tenang but deep down in my heart, I miss somebody..


Lot of Love
~ WaNz ~

No comments: