Thursday, 29 May 2008

Suka-suka

Hey !!~

Salam untuk semua !~ Alhamdulillah hari ni Wanz masih lagi bernyawa, hari esok hanya DIA yang tahu.. As usual hari ni sangat kelam kabut nak pergi kelas, sebab Wanz dah bangun kol 8.30 pagi.. kelas kol 9pagi.. so how come? Memang semuanya rasa tak kena.. Kol 9pagi till 11 tu rasanya sangat lama dan Wanz rasa sangat ler mengantuk.. So far faham la kan aper lect ajar.. itu penting.. even ngantuk still dapat tangkap.. hahaha..

Actually Wanz tak tahu naper petang tadi after my Dad call me and bagi kebenaran nak balik Wanz rasa sangat la happy.. Macam balik musim raya plak. Tapi ticket x beli lagi, kalau ada malam ni (khamis malam) Wanz balik la.. sebenarnya bukanlah balik sesuka hati tapi bersebab.. nak tahu sebabnya later okeh..

Wanz akan balik ke kampung till sunday, so it's mean monday mornink baru sampai kl.. biasalah kalau dah asal pantai timur alamatnya 7 hour la dalam bas.. so papepun i'm so excited.. miss my family so much.. which is my dad and dua orang adik Wanz..

By the way before that, sangat lah suka hati Wanz nak bagitahu kepada yang baru baca blog ni, memang aper yang ada dalam blog ni, hanyalah perjalanan liku-liku hidup Wanz, kalau rasa poyo menyampah and what so ever that negative, Wanz x kesah pun.. just nak pesan jangan baca.. Just accept me the way i am.. The rest is NONE of YOUR business.. UNDERSTOOD?? sentap tu xdelah kekadang dah menyampah, declare as cerdik pandai tapi pemikiran nya tetap di takuk yang lama..

Alrite, see u all after my holiday..

Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: