Sunday, 25 May 2008

CoNvoCatioN DaY



Siapakah dia ??



Hey!!~


Minggu blur sudah berlalu.. skank i just know what i like to do.. i don't care what ever it is, i just want to be myself who do appreciate everybody that exist in my life.. thank you to all of my friends..



Owkay ler.. semalam early in the mornink wanz dah bangun.. gigih ni bangun awal weekend sebabnya wanz ada mid term exam kol 10am - 12pm.. Ikhlas wanz xtahu biler wanz study untuk mid term ni sebabnya wanz banyak main.. i mean tengok movie, tengok reality tv which is american idol.. how frustrated when ryan announced david cook wins the idol.. really hope that david archuletta win... pastu wanz download citer lagi.. hurm aper nak jadi.. but alhamdulillah.. thankful to God sebabnya wanz dapat jawab exam tu and hopefully get the best result.. hope so.


back to the main picture tadi.. yesterday jugak wanz sempat attend one of my best friend convocation in uitm. Habis exam around 12, wanz terus pi bilik daniel jap pinjam his camera, sbb my camera ada diva pinjam ekeke pinjam.. hehehe.. after that terusla bersiap around 1.30 baru siap nak gerak.. tapi rasa teruk sgt sbb pakai entah pape and i'm not feel so relax.. dunt know why..


dari uni wanz, terus ke kl sentral sbb nak amik komuter plak ke kajang.. nazrie's waiting for me there sebab dia baru pas anta wife dia sana.. hik hik kawin x ajak.. yang bestnya kat kl sentral ni wanz meet somebody yang just before this tegur kat dia punya blog and myspace jer.. tapi x tegur pun terus wanz naik komuter..


Sampai kajang around 3.20pm kot.. rasanyala, lupa ekeke.. after that nazrie dtg ngan kete akak dia so terus la we all cari signboard to shah alam.. dan we all pun sempat makan buah langsat sebab we dah xtahu mana nak tuju ke UiTM itu.. papepun we finally sampai sana around 5pm and tunggu nazmie kuar dari dewan.. lepak-lepak la jap cuci mata tengok orang jual bunga and etc...



15 minit after that nazmie texting me cakap dah kuar and tanya we all lepak kat mana.. after bg petunjuk dia la datang cari we all then acara tangkap gambar bermula.. wanz and nazrie dah lamer kenal keluarga nazmie since sekolah menengah sbb we all 1 sekolah.. 1 kepala kot..hik hik so sempatla jumpa dia punya family and sesi tangkap gambar bermula..




Ir. At-Tasneem plak lambat sampai mana akak kiteorg ni.. akak nazmie sebenarnya huhuhu xde dia xmeriahla alam.. dia kata kena OT so nak dtg sendirik.. so time duk snap pic tu la baru k.neem tiba.. so let's see the pic..


nazmie


ir at-tasneem with nazmie



me..k.neem..nazmie..nazrie



pose untuk peminat ke??

me and nazmie..

two of my best friends..

all of us with nazmie's family..

after snap all this photo wanz, nazri and k.neem pun balik la ke destinasi masing-masing.. ingatkan sempat lepak dulu tapi nazrie plak ada keje.. disebabkan wanz pun tumpang nazrie so we all balik la.. papepun thanks a lot to nazrie sebab sudi bawak keta.. hehehe, next time boleh lagi ek.. k.neem pun confirmkan kalau jadi next two weeks we all nak pi genting.. yeay.. so excited waiting for that moment..

to afif and aiman.. xbest gak both of u xde.. sedey-sedey.. miss all of u guys.. cepatla habis short sem nak balik lepak ngan korang... to nazri, huhu biler la nak banyak cakap.. tapi okeyla kamu memang sempoi and layanz.. to nazmie plak congrat's dude.. waaa next convo plak i will bring sumthing insyaAllah.. huhuhu.. papepun thanks to everybody...


Lot's of Love

~ WaNz ~

1 comment:

Anonymous said...

thanks haq!!..haha...aprciate u as my buddy!..=)...nayie a.k.a...nazri...lalala...