Sunday, 4 May 2008

Emosi

Erm...
tetiba hari ni aku sentap..
it's mean yesterday owkay..
aku post ni dah hari lain..

pagi-pagi weekend ni nak pi la basuh baju..
as usual aku nak guna public washing machine yang ada kat setiap blok..
tapi ntah lahanat mana yang pi putuskan wayar tu..
bodoh + sengal + vavi sangat..
baru jer 2 hari lepas aku guna elok-elok..

actually each block ada mesin basuh
tapi xpuas hatila saper yang rosakkan
bangang tahap ciapn org tu..
blajar je hingga masuk U tapi still otak kt lutut..

k penat aku maki orang even till mati pun dia x dengar..
lately i'm not so happy.. even pi tgk wayang tu pun otak still fikir a few think
perlu ke aku citer kat sini entahla.. aku jadik moody..
ting tong jap.. emo xtentu pasal.. yang jadik mangsa ada la sorang ni
entahla nasib dia la kot..
to anyone, kalau berkawan perlu ke paras rupa??
jawabla sendirik..


Lot of Love
~ WaNz ~

No comments: