Thursday, 1 May 2008

Kaki Wayang

Ola !!~

Selamat Hari Pekerja


Semlm, ajiem, zaki and i pi TGV KLCC.. ni ajiem's idea.. katanya let's create geng tengok wayang.. because short sem ni bukannya we all ada kelas yang banyak pun.. so i just agree and why not.. at least i have friends to be there..

Plan asal nak tengok IRON MAN, citer tu baru jer release semlm gak.. tapi time duk beratur beli ticket, ajiem plak mcm nak tgk THE FORBIDDEN KINGDOM.. so mula la konfius aper nak tgk.. huhuhu as a result.. dua dua citer kiteorg layan..





Kol 3.20 ptg, we all masuk tgk citer ni dulu..



actually aku xtahu citer pasal aper... just tgk ajiem nak, and zaki pun ok jer ..aku pun follow jer..even citer ni dah lamer release tapi seat still penuh ( patutla abg halim selalu xdapat tgk kat penang sana.. hikhik) .. ok la citer ni pasal :-



Seorang teenager mat saleh.. mmg minat sgt tgk citer kungfu and epic.. one day dia pi la kedai old chine guys to buy some movies and dia terpandang ada satu tongkat dlm bilik orang tua tu.. tongkat tu biasa jer.. tapi tersimpan 1001 citer.. so after a few accident happen, teenager tu kena pulangkan tongkat tu kepada pemiliknya.. the rest tengokla sendirik.. hik hik...



hbs jer tgk citer ni, we all cepat-cepat pi solat untuk next movie...



which are

hehehe inila next movie yang aku tgk..

kol 5.40 startla citer ni.. cinema off course full sebb first day tayangan..

Citer ni plak kisahnya pasal genius yang ambil alih syarikat ayahnya.. syarikat yang produce senjata untuk USA.. syarikat ni memang glamour habisla kalau kat USA tu sbbnya dah banyak produce senjata yang canggih.. ok, la iron man ni exist kat dunia tu sebb pengasas syarikat; Tony Stark dah nampak bahawa senjata yang direka untuk mempertahankn askar USA, tapi makan diri sendiri.. so he try to do something yang lain and baik untuk semua..

.... nak lebih lanjut tgk la sendiri...

nanti dah x best..

overall, me myself and i puas hati tgk both citer..

TFK pic dia lawa-lawa.. kawasan semua and rasanya ni la citer yang menarik sbb sejarah dongeng china digabungkan dengan dunia hari ini... dalam IM plak, kecanggihan teknologi memang mantap and superb.. x reti aku nak cakap tapi pi la tgk sendirik.. : )


Erm after that.. i meet adam, ajim and zaki pi makan kat Nando's i think.. waa terlepas peluang zaki belanja makan.. sedey-sedey.. next time ceq tetap mintak hang belanja aku.. hik hik depa balik awal.. aku plak jalan kaki pi area bukit bintang.. ada dak nak carik kasut so temankan la sambil sembang-semabang.. as usual aku disoal mcm FBI and mission aku nak wat dia happy x dapat lagik.. pastu balik ler.. huhuhu

Lot's of Love

~ WaNz ~

2 comments:

Lee Novotny said...

tongkat?? tongkat apa tu..tongkat hikmat yang boleh tetiba mencanak canak kah?? **ya hamponnnnnnn

hunys said...

huhu haqq
my x klasmet
sy cuma mnumpang lalu d cni
ngehh