Monday, 5 May 2008

My Plan

Hey



erm biler malam baru aku nak update..

xtaw ler naper.. hehe tapi skank xde idea nak merepek aper ni..

rasa sangat bosan..



actually i just check my organizer..

the book that i wrote everything about future xtvties in this month..

well banyak jugakla yang perlu aku wat dalam bulan ni..



tadi ptg sms nazmie..

tanya about dia punya convocation..

well kind of excited gak ler nak pi..

sbb dah promise ngan dia before dia complete dia punya diploma lagi..

skank dah sambung degree kat shah alam..

so we plan on 17 till 19 xpasti lagi hari yg tepat..

dia nak pi shopping cari kemeja katanya so aku mmg ikut jer la

lagipun aku memang suka membazir masa mcm tu..

at the same time jadik pengkritik tetap..

hehe..



so xde pape

on 24th ni aku and nazri kat sana ler..

afif and aiman i dunt think depa dtg kan

but i try to ask afif to come..

gigihnya.. hehe..

.....

untuk Jo good luck ..

do ur best..




daaa

Lot of Love

~ WaNz ~

No comments: