Monday, 24 May 2010

Dia yang Bodoh!!~

Since kecil too many people will ask me why am i doing this and why am i doing that and ramai pula yang mengkritik atau menghukum apabila ianya berkaitan aku walaupun hakikat itulah diri aku. Korang sedih tak bila orang cakap kat anak diaorang macam ni

"wat perangai tu elok-elok nanti jadi macam sepupu kamu yang mcm ni and mcm tu"

It's okey bila perangai baik itu dijadikan contoh, Alhamdulillah. But when it comes to your natural attitude can you handle it? yer la bagi diri aku, i just be myself and still ada batas-batas perlakuan, itulah aku tapi ada yang tak menyukainya. Entahlah.. Aku membebel ni bila ada hantu kat ofis aku ni yang semacam tak puas hati dengan aku sebab aku tak settlekan kerja dia.

Ouh well aku memang super duper emo bilamana kerja yang aku dah settlekan siap wat filing lagi langsung tak dihargai walaupun dengan ucapan terima kasih, ni kata plak aku tak siapkan kerja dia. Who the hell are you? Bercakap cukup mantap, memang kalau berniaga kat pasar malam untung besar la mamat tua sorang ni. Entah lah kalau nak aku ceritakan attitude malaun sorang ni esok pun tak habis. Well i do lost my respect to him no matter what apa pun title pangkat dia. Plus ko bukan mentor mahupun superior yang patut aku contohi. Pi matilah ko!!~

Sorry if u guys have to read all those thing. I just can't keep it any longer..
Can't hold it anymore..
Just sad enough!!
=(

2 comments:

flyz said...

beb...kita menghadapi masalah yg sama..well suatu ari nnti klau kita pn jd bos,yg penting kita jgn jd mcm dia.Caiyokkk!!!!!

El-Zaffril said...

Wah... luahan rasa juga nampaknya