Saturday, 8 May 2010

Aiman's Birthday Dinner

Aiman's Birthday Dinner last night!! It's simple and one of memorable night i think. Aku dapat call pagi semalam and birthday boy ajak dinner with zul and his friends. So after office hour terus pecut balik rumah, rest jap. After maghrib terus tunggu cab ke station batu 3. This time i will not get into wrong coach again. Hehe.


Sampai jer kat angkasapuri, mereka dah ada kat situ so terus pecut ke damansara. We have our dinner at Wondermilk. Yup kedai cupcakes yang unik tu. Unik sebab simple and still lawa. By the way wondermilk ni terletak di area damansara uptown. So apa lagi korang pun leh try makan kat situ. We did order sandwiches , Say Cheese, BBQ Chicken Chicken Wings, Wedges and Mushroom.

Kami hanya berlima tapi cupcake ada 6. Siapa sorang lagik itu? Jadi persoalan yer. :P. Dari wondermilk kami melepak di the Curve, sekadar duduk dengar lagu sambil duk merepek with zul and others.

Since Mel and Nina kena balik awal so dari The Curve kami berpecah, we did plan to go to Dataran Merdeka tapi since tak dapat park keta kat tepi jalan kami just lalu jer la dataran merdeka and terus ke A&W petaling jaya just for supper. Terkejut tengok outlet yang ni. Sangat dull, restoran tu perlu direnovate and please baju ketua cukup punya baru dan lawa and baju staff macam dah 10 tahun pakai. I mean sangat lusuh and the design pun perlu ditukar. Tapi cawangan tu sangat klasik!!

Sampai umah kol 1 pagi.
Thanks to Aiman sebab bunjer kami semua.
Zul and I still waiting bila dapat makan kat Chili's ni. As promised next holiday ek? :P

No comments: