Saturday, 1 May 2010

Cerita hari Semalam

It's weekend!! bangun awal pagi terus pose rajin kan, so aper lagik amik penyapu, sapu satu rumah. Since rumah ni bersepah and berhabuk. Siap menyapu, susun kerusi semua masuk dapur plak cuci semua pinggan and susun dalam almari. So atas sinki tu memang clean and clear.

Since memang lapar aku pun memang plan nak keluar ke plaza masalam, so merempit lah ke sana. Terus tuju ke kedai video kat situ tapi masih tutup. So aku breakfast dulu, tapi sangat-sangat lite.

Kedai dah bukak so aku sempat rembat 2 series. The Nanny season 1 and yang satu lagi rahsia. On the way balik singgah jap di warung tepi jalan yang jual nasi bungkus for lunch. Warung ni sempoi jer, jual pun nasi lemak atau nasi ayam goreng jer.Dah tapau makanan balik duk melepak kat umah je la. That's my life. Bosan pun layan kan jer la.


It's time for me to sleep..
will update more later..
Nyte.

No comments: